SAYAN FOCUS – 300 ГРАМА / 23 ДОЗИ

129.99лв.

Наличност: Наличен

SayanFUEL – STIM е иновативната предтренировъчна напитка, под формата на пудра от Yamamoto ® Nutrition, предназначена да изведе вашето представяне и тренировка на следващото ниво! Състои от 11 различни съставки в услуга на вашето здраве, цели и резултати.

6 налични

Разфасовки:

Описание

Формулата SayanFOCUS използва синергичното действие на различни растителни екстракти за най-добро поддържане на производителността, като ви дава физически и психически тласък, без да е необходимо да приемате кофеин. В същото време той е в състояние да стимулира производството на азотен оксид, за да поддържа мускулната помпа. Това е перфектната предварителна тренировка за тези, които търсят подкрепа за когнитивните функции.

От какво точно се състои формулата SayanFOCUS?

SayanFOCUS е с комплексна формула, богата на патентовани и сертифицирани натурални екстракти. Ето подробно всички съставки, използвани за разработването на SayanFOCUS и тяхното специфично действие:

L-цитрулин – цитрулинът е неесенциална аминокиселина, която е изключително полезна за спортистите: действайки като прекурсор на аргинина, подобрява кръвоснабдяването и снабдяването с кислород на мускулите, стимулирайки производството на азотен оксид. Това има положителен ефект върху мускулната помпа, като повишава издръжливостта и поддържа ефективността по време на физическа активност. Освен това цитрулинът може да помогне за намаляване на мускулната болка и умората след тренировка, тъй като помага за намаляване на натрупването на млечна киселина в мускулите. Благодарение на свойствата си, цитрулинът играе основна роля в подпомагането на спортистите при постигането на техните цели.

Бета-аланин – Бета-аланинът е предшественик на карнозин, вещество, което неутрализира натрупването на млечна киселина в мускулната тъкан. Следователно приемането на бета-аланин помага за забавяне на чувството на умора и мускулна болка след тренировка, като подобрява представянето по време на упражнения с висока интензивност. Международното дружество по спортно хранене (ISSN) твърди, че добавките с бета-аланин действат като регулатор на pH в клетките, осигурявайки безопасност и повишаване на физическата ефективност, особено при краткотрайни дейности с висока интензивност. В допълнение, тази добавка е в състояние да смекчи нервно-мускулната умора.

TruBeet – патентована и стандартизирана формула с високо съдържание на естествени нитрати, извлечени от цвекло (Beta vulgaris). Формулата е стандартизирана да съдържа над 6% неорганични нитрати (срещу традиционните екстракти от цвекло, които обикновено съдържат 1-3%), което позволява значително намалени дози. В допълнение, той също така използва естествената енергия на полифенолите, които работят в хармония с нитратите, за да подобрят представянето при упражнения и да поддържат сърдечно-съдовото здраве. Приемът на TruBeet улеснява производството на азотен оксид в тъканите, които са в хипоксични ситуации, като например мускулите по време на тренировка. Документирано е, че подобрената бионаличност на NO влияе върху мускулната функция и изпълнението на упражненията, тъй като намалява разходите за кислород при синтеза на АТФ и увеличава възстановяването на мускулния фосфокреатин (PCr) при хипоксични ситуации. Клинично е доказано, че TruBeet® подобрява представянето в края на състезанието в състезания за издръжливост след продължителни упражнения с умерена интензивност. В същото проучване TruBeet® показа също, че може да ускори кинетиката на мускулния деоксихемоглобин, подобрявайки извличането на кислород от мускулите. По-долу съобщаваме пътя на нитритите, нитратите и азотния оксид. Този път допълва пътя на L-аргинин-азотен оксид, особено при условия на намалена наличност на кислород, като изпълнение на упражнения или лоша сърдечно-съдова функция.

Екстракт от нар – получен от плодовете на нар, този екстракт е много богат на антиоксиданти и витамини и е полезен за подобряване на енергийните нива (както физически, така и умствени), намаляване на възпалителните състояния, забавяне на окислителния процес и подобряване на кръвния поток, намаляване на усещането на умората и по този начин прави представянето по-ефективно.

Нутриког – Нутриког е патентована комбинация от харитаки (Terminalia chebula) и босвелия (Boswellia serrata), стандартизирана в галова киселина, елагова киселина и амирини. Клиничните изследвания са показали неговата ефективност за подобряване на когнитивните резултати. В рандомизирано, двойно-сляпо, плацебо-контролирано клинично проучване, потребителите на Nutricog демонстрират значителни подобрения спрямо плацебо в няколко когнитивни области, включително внимание и общо обучение. Основните ползи от приема на Nutricog са следните: 1,4-кратно подобрение на краткосрочната памет; 1,6-кратно подобрение в цялостното обучение; и впечатляващо 11,5-кратно подобрение на умствения фокус.

Натрий – Натрият, който почти всички познаваме като натриев хлорид (трапезна сол), е много важен минерал за нашето здраве. Всъщност натрият регулира преминаването на течности и хранителни вещества вътре и извън клетките и участва в предаването на нервните импулси. Натрият, присъстващ в костите, представлява резерв, който тялото може да използва, когато е необходимо, за да регулира pH на кръвта.

S7 ® –S7® е комбинация от седем растителни съставки, повишаващи азотния оксид, за които е показано в проучвания, че възпламеняват собствената система за производство на азотен оксид в тялото. S7® е напълно ботанически и без нитрати, предназначен да ви позволи да изпитате предимствата на азотния оксид без страничните ефекти, така че да можете да се съсредоточите върху представянето си. В множество остри, двойно-слепи проучвания е доказано, че S7 повишава нивата на азотен оксид в кръвта за дългосрочна подкрепа на цикъла на азотен оксид.

Brainberry – Brainberry е натурален екстракт от плодове на арония, специално разработен за подобряване на когнитивните способности. Изследванията показват, че консумацията на Brainberry повишава концентрацията, паметта, психомоторната скорост и дори умствената гъвкавост. Наблюдавано е 43% увеличение в “Accu теста”, който измерва концентрацията на участниците между изходното ниво и първите 12 седмици, сравнявайки групата на плацебо с групата, която е приемала Brainberry. По-специално, проучване, проведено върху 35 професионални баскетболисти, показва значителни ползи след една седмица прием на добавки. Това проучване подчерта способността на Brainberry® значително да подобри когнитивното представяне и да подобри специфичните за баскетбола умения, като стрелба, отскок и дрибъл. Цианидин-3-О-галактозид е активната съставка в Brainberry® и играе важна роля за подобряване на здравето на мозъка и когнитивната функция.

Витамин В6 – Този витамин от В-комплекс играе роля в метаболизма на аминокиселините, мастните киселини и захарите и участва в производството на различни хормони, бели кръвни клетки и червени кръвни клетки. Той също така играе съществена роля при формирането на имунна бариера за защита срещу появата на болести, стимулира когнитивните функции и се бори със стареенето.

Тиамин – Известен също като витамин B1, тиаминът участва предимно в метаболизма на въглехидратите: той играе важна роля в процеса на превръщане на глюкозата в енергия.

Витамин B12 – известен също като кобаламин, той участва в метаболизма на аминокиселини, нуклеинови киселини и мастни киселини. Той играе съществена роля в производството на червени кръвни клетки и образуването на костен мозък. Той също така помага за превръщането на хранителните вещества в енергия, може да облекчи стреса и да подобри настроението.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “SAYAN FOCUS – 300 ГРАМА / 23 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…