нови продукти

Нови продукти Yamamoto Nutrition за 12.2021

Здравейте приятели на Yamamoto Nutrition. Имаме възможността да ви зарадваме първи с няколко нови и наистина чудесни формули продукти, които поръчахме и с които сме заредени, ето ги и тях:
  • Sament – продукт, който категорично попада в графата адаптогени и антидепресанти. Има много интересен състав и приложение, вижте нашето авторско ревю тук
  • Melagrana – натурален екстракт от нар, с добавен цинк: продукти, изключително подходях за превенция срещу настинки и грип. Вижте повече тук.
  • Течен Витамин Д3 – на капки. Повече за продукта тук.
  • Течен Витамин Е – на капки. Повече за продукта тук.
  • Infusion Elite – първия от серията продукта на Neil Hill Yoda – Neil Hill Approved. Повече за продукта, формулата му и състава, тук.

Какво ново добавихме в магазина ни?

За онези от вас, които не ни познават добре, веднага ще кажем, че ние сме педанти. И в тази връзка, поетапно започна поставянето във всяко продуктово ревю, като разбира започваме с най-новите продукти, на партидните номера на всеки продукт, както и неговият срок на годност.

нови продукти

Нашето желание е вие да знаете повече. От къде идва продукта, какви наличности имаме, ако нямаме, да получите известие за целта, с какъв срок на годност са продуктите, както и да питате – преди покупка, използвате таб „Въпроси/Мнения“.

И разбира се, ако имате и вие предложения към нас – не се колебайте да ги зададете, приложите и ние ще ги обсъдим и задействаме. Пишете ни тук

Обратно към раздел „Новини“