ASHWAGANDHA – YAMAMOTO RESEARCH

(2 клиентски отзива)

35.00лв.52.00лв.

Наличност: Наличен

Ashwagandha е хранителна добавка, предназначена за физическо и психическо благосъстояние. Всъщност Ашваганда допринася за релаксация и психическо благосъстояние (натурален антидепресант), като същевременно изпълнява тонизиращ и адаптогенен ефект, за да противодейства на физическата умора и психическа умора.

Изчистване

Описание

Yamamoto® Research Ashwagandha е хранителна добавка, предназначена за физическо и психическо благосъстояние.

Всъщност Ашваганда допринася за релаксация и психическо благосъстояние *, като същевременно изпълнява тонизиращ и адаптогенен ** ефект, за да противодейства на физическата умора.

За този продукт Yamamoto® Research избра да използва екстракт от корен на Ashwagandha под марката KSM-66®. В продължение на хиляди години растението Ашваганда се използва в аюрведичната медицина и се счита за тоник за възстановяване на организма от различни нарушения, за опазване на здравето и насърчаване на имунната система, дълголетие и плодовитост. Неговите дейности срещу тревожност и тежка умора са широко признати, както и способността му да насърчава подобрена почивка и релаксация, истински естествен антистрес агент.

В действителност, Ashwagandha е класифициран сред най-ефективните адаптогенни растения и като всички адаптогени, той се характеризира със способността да увеличи способността на организма да се адаптира и модулира реакцията на тялото към различни стресови ситуации, чрез коригиране на метаболитните функции. Нашата добавка съдържа Ashwagandha като патентован екстракт от корен KSM-66®, версията с най-високо ниво концентрация на витанолиди (5%) и най-голям брой сертификати, както и най-голям брой научни изследвания, за да се гарантира максимално качество и безопасност при употреба.

В допълнение към признатото използване като ефективен антистресов агент, Ashwagandha KSM-66® се оказа полезен при:

подобряване на вниманието и когнитивните функции;

подобряване на кардио-дихателната резистентност;

високите нива на кортизол (хормон на стреса) изпращат сигнали в организма за натрупване на повече мазнини, така че, благодарение на действията му в този фронт, спадът на нивата на кортизол ще насърчи загуба на тегло и чувство за благополучие.

Той също така помага за подобряване на възстановяването на мускулите при спортистите и насърчава мъжката плодовитост.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Допълнителна информация

Разфасовка

30 капсули, 60 таблетки

2 отзива за ASHWAGANDHA – YAMAMOTO RESEARCH

  1. Недко

    Води ли до пристрастяване?

  2. Belcho Hristov

    Здравейте Недко, не – продукта е натурален и с период на полуживот 8-12 часа. Не води до пристрастяване. Както нита една друга добавка в нашият магазин, тъй като това са съществуващи в природата естествени суровини. А не синтетики, както са лекарствата.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *