SAYAN FUEL – 300 ГРАМА / 23 ДОЗИ

129.99лв.

Наличност: Наличен

SayanFUEL – STIM е иновативната предтренировъчна напитка, под формата на пудра от Yamamoto ® Nutrition, предназначена да изведе вашето представяне и тренировка на следващото ниво! Състои от 12 различни съставки в услуга на вашето здраве, цели и резултати.

7 налични

Код: 40815 Категория:
Разфасовки:

Описание

Формулата на SayanFUEL използва синергичното действие на много билкови екстракти, за да поддържа максимално производителността ви, да даде тласък на вашата енергия и в същото време да стимулира производството на азотен оксид, за да увеличи максимално мускулната помпа.

Това е истинско гориво за вашите тренировки. От какво точно се състои формулата SayanFUEL? Ето подробно всички съставки, използвани за разработването на SayanFUEL и тяхното специфично действие:

L-цитрулин – цитрулинът е неесенциална аминокиселина, която е много полезна за спортистите: действайки като прекурсор на аргинина, подобрява снабдяването на мускулите с кръв и кислород, стимулирайки производството на азотен оксид, като има ефект и върху мускулна помпа. Следователно, цитрулинът повишава устойчивостта и поддържа производителността по време на физическа активност. Цитрулинът също може да помогне за намаляване на мускулната болка и умората след физическа активност, тъй като намалява натрупването на млечна киселина в мускулите.

Бета-аланин – Бета-аланинът е предшественик на карнозин, съединение, което буферира натрупването на лактат в мускулната тъкан. Следователно добавянето на бета-аланин помага за забавяне на чувството на умора и мускулна болка и подобрява представянето при упражнения с висока интензивност. Международното дружество по спортно хранене (ISSN) вярва, че добавките с бета-аланин действат като вътреклетъчен pH буфер, безопасни са и могат да подобрят представянето на упражненията, особено в случай на висока интензивност и кратка продължителност. В допълнение, тази добавка е в състояние да намали нервно-мускулната умора.

Екстракт от нар – е концентрат от антиоксиданти и витамини, полезни за поддържане на енергия (както физическа, така и умствена), забавяне на окислителния процес и подобряване на притока на кръв, намалявайки чувството на умора и по този начин правейки ефективността по-ефективна.

L-тирозин – тази аминокиселина, прекурсор на различни хормони, е известно, че подпомага синтеза на различни невротрансмитери в мозъка, като допамин и норепинефрин. По този начин може да има адаптогенен ефект в случай на стрес и в същото време да подобри прага на внимание.

Екстракт от Alpinia Galanga – получен от грудката на Alpinia galanga, тревисто растение от семейство Zingiberaceae, този растителен екстракт ви позволява да поддържате висок умствен фокус и действа в синергия с кофеина, оптимизирайки допаминергичната активност на последния. Всъщност той е в състояние да подобри бдителността и ефекта на концентрацията, даден от кофеина, като поддържа когнитивното представяне.

Безводен кофеин – Кофеинът е една от най-известните добавки за поддържане на бдителността и ефективността, използвана до голяма степен за оптимизиране на експлозивната енергия. Активната съставка в кофеина помага за подобряване на концентрацията, реактивността и продължителността на вниманието.

S7® –S7® е комбинация от седем ботанически съставки, повишаващи азотния оксид, за които е доказано, че възпламеняват системата за производство на азотен оксид в тялото. S7® е напълно ботанически и без нитрати, предназначен да ви позволи да изпитате предимствата на азотния оксид без страничните ефекти, така че да можете да се съсредоточите върху представянето си. В остро, двойно-сляпо, рецензирано проучване, S7 демонстрира 230% увеличение на азотния оксид в кръвта в сравнение с изходното ниво при участниците след единична доза от 50 mg. Клинично е доказано, че S7 помага за повишаване на нивата на азотен оксид при ежедневна и дългосрочна употреба. В 90-дневно, двойно-сляпо, рецензирано проучване, тази съставка демонстрира 53% увеличение на нивата на азотен оксид в кръвта с добавки веднъж дневно в сравнение с плацебо за дългосрочна подкрепа на азотен оксид.

Проантоцианидините – наричани още танини, са група естествени вещества, които принадлежат към семейството на полифенолите и подгрупата на флавоноидите. Те са показали противовъзпалителни, антиоксидантни, кардиопротективни и имуномодулиращи свойства.

Витамин В6 – Този витамин В играе роля в метаболизма на аминокиселините, мастните киселини и захарите и допринася за образуването на различни хормони, бели и червени кръвни клетки. Той също така играе ключова роля в изграждането на имунна бариера за защита срещу болести, стимулирайки мозъчната функция и предотвратявайки стареенето.

Тиаминът – наричан още витамин В1, участва главно в метаболизма на въглехидратите: той играе важна роля в механизма на трансформиране на глюкозата в енергия. Витамин В12 – известен още като Кобаламин, участва в метаболизма на аминокиселините, нуклеиновите киселини и мастните киселини. Той е от съществено значение за производството на червени кръвни клетки и за образуването на костен мозък. Той също така помага за трансформирането на хранителните вещества в енергия и може да намали стреса и да повиши доброто настроение.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “SAYAN FUEL – 300 ГРАМА / 23 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…