мариян димитров

Мариян Димитров от Yamamoto TEAM Bulgaria подписва с Bellator MMA

Скъпи приятели, щастлив съм да споделя с Вас. че след години на усилен труд, лишения и огромно търпение от днес вече официално съм боец на Bellator MMA.

Българинът и боец в категория ММА боец Мариян Димитров е най-новото попълнение на Bellator – конкурента и организаторите от  UFC.

Новината сподели самият той във Facebook:

Marian Dimitrov
Marian Dimitrov@username
Прочети
Скъпи приятели, щастлив съм да споделя с Вас, че след години на усилен труд, лишения и огромно търпение от днес вече официално съм боец на Bellator MMA.Благодаря на хората, които никога не са спирали да вярват в мен! БЪЛГАРИЯ!
мариян димитров

Мариян използва за своето възстановяване единствено и само Yamamoto Nutrition, много близък е със всички специалисти от екипа на Yamamoto TEAM Nutrition, които са специалисти по темата суплементация, хранене и тренировъчни кардио и фитнес методики за ММА боевете.

Ние му благодарим за доверието и му желаем здраве, мощни удари и победи, без травми! Успех момче, България и ние се гордеем с теб! 

Мариян е шампион по бойно самбо и борба. Той се състезава в средна категория и е с рекорд 10-2 в MMA. Димитров е в серия от 10 поредни победи и печели 7 от срещите си с нокаут. Той няма загуба от 8 години!