вики вълкова

Интервю с Вики Вълкова | Лицата на Yamamoto Nutrition

По традиция интервюираме лицата, свързани с бранда Yamamoto Nutrition и в днешният блог пост, на вашето внимание е Виктория Вълкова, която е и атлет на Yamamoto TEAM Bulgaria. Тя разказва специално за всички вас за своята подготовка и форма, за храненето си и продуктите на бранда, който тя ползва и препоръчва.

Здравей Вики, разкажи ни повече за това 30-дневно предизвикателство, в което самата ти се впусна – подготовка за пролетните турнири по фитнес, бодибилдинг и културизъм?

Не мога да не споделя с всички вас за моето 30-дневно предизвикателство в което предизвиках не само себе си, а и моят треньор Тихомир Трифонов.Казвам предизвиках понеже бях в крайно водната си форма с налични 65 кг, от които около 10-12 кг се оказаха отново вода и мазнина. Тишо не обича бързите работи, но аз съм си бързак във всяко едно начинание. Започнах подготовката си на 08 април и до 17 април бях изхвърлила 9 кг от стартовите 65 кг.Може би си задавате въпроса ,"Как?" Винаги има как стига да имате правилния човек до себе си ,да притежавате воля ,сила и решителност.Не ми беше никак трудно, е имаше и трудни моменти както във всяка подготовка, но когато знам, че Тихомир е до мен и съм се доверила на най-качествените добавки и витамини на Yamamoto не се съмнявах или притесних и за миг, че нещата се завършат по най-добрия начин.

Вики: Ден 1 и промяната - Ден 30

вики вълкова
вики вълкова

През подготовката си се хранех предимно с яйчни белтъци, месо, зеленчук в сурово или гриловано състояние, въглехидрата ми беше или нулев или нисък и разбира се имах и зареждащи дни.

Добавките които използвах през подготовката ми са:

И сега тези от вас които разбират, ще си кажат:

„Е как само с тези добавки си направила тази яка форма?“

Бих разказала на всеки един от вас и бих ви уверила, че няма невъзможни неща когато си на правилното място с правилните хора и в случая с правилните добавки и витамини.

вики вълкова

На 09.05 започнах да обезводнявам (вижте и прочетете статията ми за водна задръжка тук) и още казано на наш език да въртя водата, последната седмица преди състезанието бях 54 кг, а готовата състезателна форма завърши на 52.800 кг.

Най-големеят фактор, че нещата вървят повече от нормално не само на външен вид, а и с процесите в организма беше месечната ми менструация която не закъсня и с ден от дата на последната.

Товя дължа на редовния прием на Омега 3. Другият мой верен съюзник беше Lipo chrome с него не усетих никаква тежест от приемането на въглехидрата след като го бях ограничила на нулеви количества в продължение на 5 дни и повече дни.

Колкото повече опит трупам толкова повече разбирам колко е важно да бъдеш съветван по най-правния начин и най-вече да познаваш сигналите на тялото си.

Благодаря на Тишо, че беше до мен и направихме невъзможните неща възможни само за 30 дни:

вики вълкова
вики вълкова
вики вълкова