ГРАБНИ -25% EXTRA ОТСТЪПКА НА ВСИЧКО С КОД STRIPPING ДО 17 АВГУСТ, 23:59:59!
Безплатна доставка за физически клиенти при поръчки над 100 лв
Пребиотици & Пробиотици - описание, действие, ползи и прием (приложение)

Пребиотици & Пробиотици – описание, действие, ползи и прием (приложение)

Пребиотиците са храната на добрите бактерии (пробиотиците). Те са несмилаеми въглехидрати – така наречените фибри, които се срещат в определени храни като лук, чесън, аспержи, зелен банан, корен от цикория или във вид на добавки, които имат полезна роля при оформянето на чревната микрофлора заедно с пробиотиците. Пробиотици наричаме добрите бактерии, които са наши естествени и постоянни помощници, за да бъдем здрави, жизнени и дълголетни.
Интензивност в тренировката, суплементация и анаболизъм

Интензивност в тренировката, суплементация и анаболизъм

Тренировката с използване на прогресивни натоварвания със сигурност е един от най-ефективните инструменти за стимулиране на мускулната хипертрофия и подобряване на силата. Често обсъждаме кой е най-добрият начин за достигане на така желаната хипертрофия, опитваме се да увеличим интензивността на тренировките, чудейки се дали има определен и научен път, уникален за всички … Но въпросът е: има ли такъв път?

ПО-ДОБЪР СЪН С GABA

ПО-ДОБЪР СЪН С GABA

GABA е инхибиращ невротрансмитер в нашия мозък. GABA се освобождава от специфични неврони (габаергични неврони) и се свързва с 3 различни типа рецептори (GABA рецептори). Тези рецептори имат обща инхибиторна активност, поради което се експлоатират от множество успокоителни, хипнотични или миорелаксиращи лекарства (инхибирането действа и на нивото на мускулния тонус). В тази статия ще видим каква е основната функция на GABA и как да интегрираме същата активна съставка с цел постигане на успокояващо действие, както и подобряване качеството на съня.

КОЛАГЕН - ОПИСАНИЕ, ДЕЙСТВИЕ, ПОЛЗИ И ПРИЕМ (ПРИЛОЖЕНИЕ)

КОЛАГЕН – ОПИСАНИЕ, ДЕЙСТВИЕ, ПОЛЗИ И ПРИЕМ (ПРИЛОЖЕНИЕ)

Запазването на ефективността и поддържането на цялостта на нашите стави е от основно значение за поддържането на качеството на живот, но и не само. От съществено значение за колагеновите продукти е да се противодействат на ефектите поради влошаване на костната става, причинено от стареенето ни, което може да благоприятства структурно отслабване, податливо на травма, хронично възпаление, твърдост  и скованост на обхвата на движението и т.н.

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ – ОПИСАНИЕ, ДЕЙСТВИЕ, ПОЛЗИ И ПРИЕМ (ПРИЛОЖЕНИЕ)

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ – ОПИСАНИЕ, ДЕЙСТВИЕ, ПОЛЗИ И ПРИЕМ (ПРИЛОЖЕНИЕ)

Пчелното млечице е едно от традиционните природни средства, предпочитани от цели поколения. Защо се обича толкова много? Нека да разгледаме отблизо! На първо място, това много специално вещество, отделяно от пчелите работнички и се слави като изключителен естествен тоник, възстановяващо средство, способно да укрепи деца, възрастни и бременни, дори кърмещи жени.

Количка Затвори