Най-добра цена!

WILD CAUGHT ADVANCED OMEGA – YAMAMOTO RESERACH

40.99 лв.

Наличност: Наличен

1 налични

Описание

Wild Caught Advanced Omega е хранителна добавка на базата на концентрирано и силно пречистено рибено масло под формата на триглицериди, от 100% риболов и сертифициран IFOS ™ (Международни стандарти за рибено масло), богат на омега-3 мастни киселини.

EPA и DHA допринасят за нормалната сърдечна функция на човек (благоприятният ефект се постига с дневен прием от 250 mg EPA и DHA). Освен това, DHA допринася за поддържането на нормалната мозъчна функция и физиологичното зрение. (благоприятните ефекти се получават при дневен прием на 250 mg DHA).

Уловената риба (основната суровина за продукта), т.е. сардини, херинга, аншоа или дива сьомга (не от ферми), се пресова и изстисква и от тук се получава течност, която след това се вкарва в дестилатора, от който се получава ултрапречистено рибено масло и преди всичко, със силна концентрация на EPA и DHA.

Процесите, при които суровото рибено масло трябва да премине, за да бъде определено готово за консумация, са различни. С много молекулярна дестилация всички свободни мастни киселини, тежки метали, оцветени съединения и много други примеси се елиминират от рибеното масло, което го прави по-чист. 

Концепцията за пречистване от тежки метали също е все по-важна, тъй като дори интересните риби в производството на омега 3, като мазна риба и следователно и тези с малки размери, за съжаление, съдържат замърсители като живак, диоксини, тежки метали, печатни платки и фурано, всичко поради замърсяване на морето.

Всички тези замърсители, за съжаление, се натрупват биологично: тяхното присъствие, ако не е пречистено правилно, може да пристигне и в капсулите с рибено масло от добавки Омега 3, така че ако се приема за продължителен период от време, може да стане опияняващо и следователно да бъде вредно за нашето здраве.

Ето защо е много важно да се информирате, да се образовате и да потърсите компании, които гарантират ултрапречистено рибено масло, с високи проценти на EPA и DHA. И именно в тази връзка Wild Caught Advanced Omega – Yamamoto Research не прави изключение!

Приемайте до 3 дражето дневно, задължително след хранене!

WILD CAUGHT ADVANCED OMEGA - YAMAMOTO RESERACH
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви / Въпроси

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „WILD CAUGHT ADVANCED OMEGA – YAMAMOTO RESERACH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.