Най-добра цена!

WALNUT CREAM – SMILE CRUNCH

13.99 лв.

Наличност: Неналичен

Органичен Smile Crunch, 100% орехи без добавена захар (естествено съдържа захар). Идеален за  десерт или към вашата закуска.

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Органичен Smile Crunch, 100% орехи без добавена захар (естествено съдържа захар). Идеален за  десерт или към вашата закуска.

Повишеното осъзнаване на рисковете, произтичащи от консумацията на животински мазнини, накара милиони хора да намалят драстично консумацията на традиционно масло, но алтернативите не винаги са били по-здравословни от животинския продукт.

Органичният орехов крем на Smile Crunch се произвежда с изключително био орехи. Веднъж олющени, суровите орехи се подлагат на студено пресоване, така че органолептичните свойства на скъпоценните семена да не се променят. Този по-бавен и по-сложен метод ви позволява да получите крем с интензивен и пълноценен вкус, който може да обогати вашите закуски или други рецепти не само с вкус, но и със значителни полезни хранителни принципи.

Като истински крем, приготвен само с органични орехи, той има нотка на горчивина, характерна за истинския орех. Поради тази причина някои подслаждат този крем с щипка сол или го смесват с малко кленов сироп. Мнозина обаче предпочитат този леко горчив вкус и консумират този натурален крем такъв, какъвто е.

Ореховият крем е храна, естествено богата на омега-3 и отлично присъствие на растителни фибри, изключително полезна за стомашно-чревните процеси. Наличието на минерални соли като магнезий, фосфор и калий също трябва да се подчертае.

Нашият орехов крем е:

100% от биологично земеделие

Без оцветители

Без консерванти

Без хидрогенирани масла

Без рафинирани захари

Без добавена сол

Защо има слой масло на повърхността, отделен от основния крем?

Това разделяне е демонстрация на пълното отсъствие на емулгатори в бурканчето.

Размазващите се кремове, които са гладки и идеално хомогенни, всъщност имат този аспект благодарение на съдържанието на емулгатори.

Smile Crunch е избрал да произвежда органични и натурални продукти и не използва емулгатори или консерванти. За да направите ценните органични и натурални кремове Smile Crunch меки и намазващи, просто вземете лъжица и първо направете дупки в втвърдената паста – така че маслото да проникне отново вътре – след това разбъркайте енергично във всички посоки, докато консистенцията се върне, за да стане мека и хомогенна .

Препоръчва се порция от 15 g, съответстваща на 1 супена лъжица.

Какви са разликите между биологичен продукт и индустриален продукт?

Много изследвания сочат, че биологичните храни са по-добри в много отношения. Освен че имат по-голямо хранително съдържание, те имат минимално количество химически остатъци в сравнение с индустриалните продукти.

За да се подчертаят тези различия, беше проведено изследване, проведено от British Journal of Nutrition, което подчерта предимствата.

Суровината, използвана в кремовете Smile Crunch, идва от биологичното земеделие .

Терминът биологично земеделие обозначава метод на отглеждане и отглеждане, който позволява използването само на естествени вещества, които присъстват в природата, с изключение на използването на химически синтетични вещества (торове, хербициди, инсектициди).

Биологичното земеделие означава разработване на производствен модел, който избягва прекомерната експлоатация на природни ресурси, по-специално на почвата, водата и въздуха, като се използват тези ресурси вместо в рамките на модел за устойчиво развитие, който може да продължи с течение на времето.

WALNUT CREAM - SMILE CRUNCH
Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви / Въпроси

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „WALNUT CREAM – SMILE CRUNCH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.