Най-добра цена!

Vitamina B2

11.99 лв.

Наличност: Неналичен

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Vitamina B2

Описание

Витамин Б2 е хранителна добавка, която осигурява 25 мг витамин В2 на дневна доза.

Витамин Б2 допринася за нормалния енергиен метаболизъм, за нормалното функциониране на нервната система, за поддържането на нормалните червени кръвни клетки и за намаляване на умората и умората.

Витамин Б2 или наричан още “рибофлавин” е водоразтворим витамин като всички други витамини от В комплекса и е от съществено значение за много метаболитни функции, в които участва.

Витамин Б2 допринася за нормалния енергиен метаболизъм, за насърчаване на фазите на развитие и растеж, за нормалното функциониране на нервната система, за поддържането на здравето на дихателната и храносмилателната лигавица, за поддържането на нормалните червени кръвни клетки, за поддържането на нормална кожа, поддържане на нормално зрение (може да бъде полезно за профилактика и лечение на катаракта), нормален метаболизъм на желязото, клетъчно дишане, защита на клетките от оксидативен стрес и намаляване на умората и умората.

Неговата нужда се увеличава през периодите на растеж, по време на бременност, при спортисти, но също така и при възрастни хора.

Симптомите, които могат да показват недостиг на витамин Б2, включват проблеми с кожата и лигавиците, като пукнатини в ъглите на устата, сърбеж в областта около носа, ушите и скалпа.

Намален апетит, повишена слабост, анемия, зрителни нарушения, глосит на томатит, парене на очите и повишена чувствителност към светлина.

Полезно е да се помни, че интегрирането му може да създаде безвреден флуоресцентен жълт цвят на урината.

Vitamina B2
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви / Въпроси

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Vitamina B2“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.