Разпродажба!

ULTRA BEEF PROTEIN – 2000 ГРАМА / 66 ДОЗИ

(2 клиентски отзива)

144.99 лв.

Наличност: Неналичен

Ultra Beef е хранителна добавка с хидролизиран протеин от говеждо месо и натурален креатин, подходяща за спортисти, които практикуват напрегната физическа активност или за хора, чийто тип на хранене и диета изискват добавка с телешки профил на аминокиселините.

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Код: 8714-ULTR Категории: , , Етикети: ,

Описание

Ultra Beef е хранителна добавка с хидролизиран протеин от говеждо месо и натурален креатин, подходяща за спортисти, които практикуват напрегната физическа активност или за хора, чийто тип на хранене и диета изискват добавка с телешки профил на аминокиселините.

Протеините допринасят за растежа и поддържането на мускулната маса. Креатинът повишава физическата активност в случай на повтарящи се дейности с висока интензивност и кратка продължителност (благоприятният ефект се постига с дневен прием на 3 g креатин). Ultra Beef PROTEIN е произведен от най-добрия източник на протеин от месо: хидролизиран протеин от говеждо месо, който се съдържа в въглехидрати и мазнини.

Добавянето на креатин монохидрат (впечатляващо 3 грама на доза) го прави пълен и единствен по рода си продукт! Допълнителното отлично предимство на Ultra Beef PROTEIN е, че той не е млечен протеин и следователно съдържа минимални следи от лактоза.

Продуктът се допълва с витамин В6, който поддържа нормалния метаболизъм на протеини и гликоген, а витамините В1 и В2 поддържат нормалния енергиен метаболизъм.

телешки протеин
Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

2 отзива за ULTRA BEEF PROTEIN – 2000 ГРАМА / 66 ДОЗИ

  1. Петрана Костадинова

    Кой е по-добър – този или суроватъчният протеин, четейки, всичките са добри, но кой протеин да избера … помогнете моля! 🙂

  2. Belcho Hristov

    Здравейте Петрана!

    Този продукт – Ultra Beef PROTEIN не е млечен протеин и следователно не съдържа лактоза. Ако например ви трябват протеини на прах, но имате лактозни последствия, ето ви опция избора да наклони в тази посока. Друго, като помощ от наша страна е допълването на диетата ви с натурален креатин – ако имате слабост в мускулите, отпадналост – това е вашият избор, както и ако не ядете или необичате месото, но знаете, че дивечов протеин ви е необходим. Това са начините за избор на продукти. Припомняме, че това са добавки, те добавят стойност. Запълват липса и осигуряват ползи за здравето.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *