ТОП ЦЕНА!

SUPER GREENS – YAMAMOTO NUTRITION

46.99 лв.

Наличност: Наличен

10 налични

Описание

Yamamoto® Nutrition Super GREENS New FORMULA се приготвя изключително от активни съставки на витамин, минерали и растителни екстракти. Тя не съдържа захарта, която често се среща в тези продукти.

Когато излезем с нов продукт, то винаги е събитие, което е плод на много часове изследвания на най-добрите суровини, както и на най-ефективните и сертифицирани активни съставки.

Същото може да се каже и с различните „освежавания“ на съществуващите продукти, които продължават да се преразглеждат и винаги се държат „една крачка напред“.

Super GREENS беше много успешен продукт, новата версия е предложена като уникален продукт от този вид на пазара с различни патенти, събрани на основата на концентрати от много растителни и плодови екстракти с добавка на адаптогени и имуностимуланти.

В този „екип“ от елементи с мощен синергичен антиоксидант, детоксикиращ, но също така и алкализиращ и рехидратиращ, ние включихме:

Алга спирулина

лиофилизирана кокосова вода

VitaCherry® (черна череша Montmorency)

VitaBerry® (микс от червени боровинки)

VitaVeggie® (зелен листен зеленчуков микс)

Хлорела водорасли

KSM-66® Ashwagandha

Cordyceps

Ехинацеята

Ние не искаме да заменим понятието зеленчуци или плодове като храна, но като се има предвид нарастващото влошаване на качеството на тези храни от гледна точка на необходимите хранителни вещества, нашето здраве, новата Super GREENS носи липсващото високо качество, докато все още се получава от плодове. и зеленчуци, с много висок „ORAC“ (кислороден радикален абсорбционен капацитет) или способност за абсорбиране на кислородни радикали благодарение на полифеноли, антоцианини, проантоцианидини и биофлавоноиди, които заедно с адаптогени като Aswhagandha, Cordyceps и Echinacea, допринасят за защитата и правилното функциониране на нашия организъм.

Тези смеси имат и предимството, че са „обогатени“ с микроелементи без риск от поглъщане на химикали като глифозат или други пестициди, торове или бои, които обикновено се използват за плодове и зеленчуци, които пристигат на нашите маси.

* Патенти на NonGMO Всеки иска да се чувства добре и да има повече енергия. Дори и с най-добрите намерения, малко от нас ядат препоръчваните порции плодове и зеленчуци всеки ден.

Super GREENS е формула, базирана на комбинация от над 50 фитонутриента от растителни екстракти, плодови и зеленчукови концентрати, витамини и минерали. Super GREENS не съдържа изкуствени аромати, оцветители или подсладители и няма скрити съставки.

добавка на прах
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “SUPER GREENS – YAMAMOTO NUTRITION”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *