КАКВО СА ПРОТЕИНИТЕ НА ПРАХ? ЕПИЗОД #2

КАКВО СА ПРОТЕИНИТЕ НА ПРАХ? ЕПИЗОД #2

В епизод #2, аз, Белчо Христов и Сами Хоссни, направихме втори Live, в който разгледахме две коренно различни теми, но такива бяха въпросите от страна на неговата аудитория, до която той се допитва.

Ако изгледате видеото, ще научите:

  • защо и растителен и животински протеин трябва да съдържа диетата ни?
  • кой вид протеин кога се приема?
  • кой протеин е по-добър – телешки или суроватъчен?

Нашият втори епизод потръгна много добре и въпреки, че темата е различна, в план програмата залегна и „женска тема“ – менструалния цикъл при жената. Обясних …

  • какво е менструацията?

И как да спортуват дамите по време не менструация. Полезни съвети, за това какви да са тежестите, кои да са мускулните групи, които да се избягват и т.н.

КАКВО СА ПРОТЕИНИТЕ НА ПРАХ? ЕПИЗОД #2

Каузата на Белчо и Сами е да разказват и споделят своят опит пред всички техни зрители и последователи. Live рубрика, без аналог в страната.

Белчо Христов & Сами Хоссни - автори на "Live Yamamoto Академия" - Yamamoto TEAM Bulgaria

2 Коментари

  1. Невероятни сте момчета. И това за менструацията … никой не е говорил по такъв начин на зрителите си. Бъдете благословени и все така напред. Ще съм ви фен завинаги… Всяка сряда ли са епизодите?

    1. Зсравейте Севда!Благодарим … да, засега шще са всяка сряда, ако пропускате, следете блог секцията тук. В нея качваме излъчените вече епизоди и няма как да пропуснете нещо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.