PISTACHIOS CREAM – SMILE CRUNCH

56.00лв.

Наличност: Наличен

1 налични

Описание

100% крем от шам фъстък без добавена захар (естествено съдържа захар). Идеален за пълнене на тост или десерт и за придружаване на закуската. Препоръчва се порция от 15 g, съответстваща на 1 супена лъжица.

Защо на пазара има различни цветове кремове от шам фъстък?

Обикаляйки магазините, може да забележите, че кремовете от шам фъстък от различни производители имат много различни цветове. Важно е да знаете, че цветът е отличен показател, за да разберете колко естествен е кремът от шам фъстък или да скриете съставки, които нямат нищо общо с качеството.

Ярко зелено: този цвят не може да се получи просто от чист крем от шам фъстък. Със сигурност към крема от шам фъстък е добавен хранителен оцветител, за да изглежда по-привлекателно. Това често се прави, за да се прикрие ниското количество използвани шам фъстък.

Златно зелено: винаги се борим с кремове от около 50% чист крем от шам фъстък, но които крият тайна, екстра върджин зехтин. Всъщност шам-фъстъкът в контакт със зехтина оставя зеленото си още повече, за да се стреми към древно злато. Обикновено към тази смес се добавя само една друга съставка: захар. Кремът от шам фъстък Smile Crunch е направен от 100% органично отглеждани шам фъстъци, без добавяне на оцветители или други замърсители. Има тъмнозелен цвят, склонен към кафяв цвят. Индекс на качеството и пълно отсъствие на багрила или други маскиращи елементи.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PISTACHIOS CREAM – SMILE CRUNCH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *