ОЧАКВАЙТЕ – PEANUT CREAM – SMILE CRUNCH

(1 клиентски отзив)

13.99 лв.

Наличност: Неналичен

Представяме ви първият органичен фъстъчен крем с добавка от истински 100% органични шоколадови люспи!

Склад №: 2409089 | Партида: AE359 | Срок на годност: 31/12/2021

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Представяме ви първият органичен фъстъчен крем с добавка от истински 100% органични шоколадови люспи!

100% органична фъстъчена сметана! Класическа рецепта е органична фъстъчена намазка Smile Crunch, направена от 100% фъстъци без добавени захари (естествено срещащи се захари), с вкус на шоколадови люспи. Идеален за тостове или десерти и да придружава закуската ви. Препоръчва се порция от 15 g, съответстваща на 1 супена лъжица. Защо на повърхността има слой масло, отделено от крема отдолу? Това разделяне е демонстрация на пълното отсъствие на емулгатори в буркана. Намазващите се кремове, които са гладки и перфектно хомогенни, имат този аспект благодарение на съдържанието на емулгатори. Smile Crunch е избрал да произвежда органични и естествени продукти и не използва емулгатори или консерванти.

Консумирайте до 15 грама дневно крем, във връзка с наситеността на мазнини с него.

За да направите ценните органични и естествени кремове Smile Crunch меки и намазващи се, просто вземете лъжица и пробийте дупки в втвърдената паста, така че маслото да проникне обратно във вътрешността. След това разбъркайте с енергия във всички посоки, докато консистенцията стане мека и хомогенна. Какви са разликите между биологичен продукт и промишлен продукт? Много проучвания подчертават как биологичните храни са по -добри в много отношения. Освен че имат по -голям хранителен прием, те имат минимално количество химически остатъци в сравнение с промишлените продукти. За да се подчертаят тези различия, беше проведено проучване от British Journal of Nutrition, което подчертава техните предимства.

Суровината, използвана в кремовете Smile Crunch, идва само от биологично земеделие. Терминът органично земеделие показва метод на отглеждане и размножаване, който позволява използването само на естествени вещества, изключващи използването на химични синтезни вещества (торове, хербициди, инсектициди). Биологичното земеделие означава разработване на производствен модел, който избягва прекомерната експлоатация на природни ресурси, по-специално на почвата, водата и въздуха, като се използват тези ресурси в рамките на модел за устойчиво развитие, който може да продължи с течение на времето.

ОЧАКВАЙТЕ - PEANUT CREAM - SMILE CRUNCH

1 отзив за ОЧАКВАЙТЕ – PEANUT CREAM – SMILE CRUNCH

  1. Таня Тодорова (потвърден клиент)

    Страхотен фъстъчено крем, заслужава си „тежкото“ бъркане с лъжицата, за да се хомогенизира, на 100%! Страхотна добавка към закуската на цялото семейство!

    • Belcho Hristov

      Много благодарим за споделеното 🙂

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.