Условия за поръчка

За да използвате онлайн магазина, е необходимо да се регистрирате като потребител и да попълните необходимите данни. www.yamamoto.bg гарантира пълна конфиденциалност на личните данни.

Личната информация на ПОТРЕБИТЕЛЯ няма да бъде публикувана никъде в прав текст, освен ако той изрично не е разрешил.

Личната информация, използвана от сайта не се продава, предава или по какъвто и да било начин споделя с трети страни и е изцяло съобразена със Закона за защита на личните данни и цялото българско законодателство.

Стоките, поръчани от сайта, се доставят на територията на страната чрез куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ в рамките на от 1 до 2 работни дни след потвърждението на поръчката за големите градове и до 3 работни дни за по-малките населени места.

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 50 лв. (ако е под 50лв се заплаща куриерската услуга според тарифите на фирмите доставчици)

Депозитът на стойност цената на продукта, съгласно общите условия, се заплаща на куриера доставил стоката.

При направена поръчка до края на текущият ден, то тя следва да бъде изпратена на последвалия работен ден (събота и неделя се третират като неработни дни от гледна точка на превозвачите).

Наш представител ще се свърже с вас на посочените от вас телефонни номера с цел уточняване и потвърждаване на поръчката в рамките на работното време:

Понеделник – Петък : 10.00 ч. – 17.00 ч.

Последвайте ни в Facebook
#yamamotonutritionbg
Бъраза поръчка по телефона
Обадете се - 0899 969097