OMEGA PRO – YAMAMOTO RESEARCH

124.99 лв.

Наличност: Наличен

Omega Pro на Yamamoto Nutrition е хранителна добавка с концентрирано рибено масло, подходящо за възрастни и богато на 5-звезден IFOS сертификат на омега-3 мастни киселини. Състои се от пречистено и концентрирано рибено масло от триглицериди.

Склад №: 2409089 | Партида: C21A087 | Срок на годност: 10.2024

1 налични

Описание

Omega Pro на Yamamoto Nutrition е хранителна добавка с концентрирано рибено масло, подходящо за възрастни и богато на 5-звезден IFOS сертификат на омега-3 мастни киселини. Състои се от пречистено и концентрирано рибено масло от триглицериди.

Продуктът осигурява EPA и DHA, които спомагат за поддържане на нормално кръвно налягане * (благоприятен ефект се получава чрез ежедневен прием на 3 g EPA и DHA) и поддържане на нормални нива на триглицериди в кръвта * (благоприятен ефект се получава при ежедневния прием на 2 g EPA и DHA).

В допълнение, EPA и DHA допринасят за нормалната сърдечна функция (благоприятен ефект се получава при ежедневен прием на 250 mg EPA и DHA). И накрая, DHA допринася за поддържане на нормална мозъчна функция и нормална зрителна способност (благоприятни ефекти се получават при ежедневен прием на 250 mg DHA).

Сертифицираният с OmegaPRO 5-звезден IFOS е референтният продукт на пазара на омега 3 от произведено рибено масло. Най-високата концентрация на EPA и DHA в света. Това е 558 mg EPA и 229 DHA за softgel.

5 звезди IFOS сертификация Най-известният сертификат за качество е марката IFOS (Международни стандарти за рибено масло). IFOS е съкращението на Международните стандарти за рибено масло. IFOS е по същество аналитичен протокол, издаден от независим орган (Nutrasource Diagnostic Inc.) със седалище в Университета на Гвелф в Канада, който разполага с най-скъпите и модерни технологии за тестване на качеството на Omega 3.

Въз основа на резултатите от анализа IFOS определя качествен резултат на Omega 3 и публикува в своята база данни (потребителски отчети) резултатите от тестовете, проведени в лабораториите му. Към днешна дата стотици хранителни добавки Omega 3 са достъпни на пазара, но много малко имат IFOS сертификат.

Следователно сертификацията IFOS е синоним на абсолютно качество, най-високото ниво на категорията. Всеки един човек може да провери в базата данни на Международните стандарти за рибено масло дали има марка добавка, която ни интересува, и особено ако има партидата опаковъчна партида омега 3, която предстои да закупим.

Ако въпросната партида Omega 3 присъства в базата данни на сайтове на IFOS, ние сме сигурни, че сме закупили чиста незамърсена добавка, без риск за здравето ни.

Отзиви / Въпроси

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „OMEGA PRO – YAMAMOTO RESEARCH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *