OMEGA PRO – YAMAMOTO RESEARCH

124.99 лв.

Наличност: Неналичен

Omega Pro на Yamamoto Nutrition е хранителна добавка с концентрирано рибено масло, подходящо за възрастни и богато на 5-звезден IFOS сертификат на омега-3 мастни киселини. Състои се от пречистено и концентрирано рибено масло от триглицериди.

Склад №: 2409089 | Партида: C21A087 | Срок на годност: 10.2024

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Omega Pro на Yamamoto Nutrition е хранителна добавка с концентрирано рибено масло, подходящо за възрастни и богато на 5-звезден IFOS сертификат на омега-3 мастни киселини. Състои се от пречистено и концентрирано рибено масло от триглицериди.

Продуктът осигурява EPA и DHA, които спомагат за поддържане на нормално кръвно налягане * (благоприятен ефект се получава чрез ежедневен прием на 3 g EPA и DHA) и поддържане на нормални нива на триглицериди в кръвта * (благоприятен ефект се получава при ежедневния прием на 2 g EPA и DHA).

В допълнение, EPA и DHA допринасят за нормалната сърдечна функция (благоприятен ефект се получава при ежедневен прием на 250 mg EPA и DHA). И накрая, DHA допринася за поддържане на нормална мозъчна функция и нормална зрителна способност (благоприятни ефекти се получават при ежедневен прием на 250 mg DHA).

Сертифицираният с OmegaPRO 5-звезден IFOS е референтният продукт на пазара на омега 3 от произведено рибено масло. Най-високата концентрация на EPA и DHA в света. Това е 558 mg EPA и 229 DHA за softgel.

5 звезди IFOS сертификация Най-известният сертификат за качество е марката IFOS (Международни стандарти за рибено масло). IFOS е съкращението на Международните стандарти за рибено масло. IFOS е по същество аналитичен протокол, издаден от независим орган (Nutrasource Diagnostic Inc.) със седалище в Университета на Гвелф в Канада, който разполага с най-скъпите и модерни технологии за тестване на качеството на Omega 3.

Въз основа на резултатите от анализа IFOS определя качествен резултат на Omega 3 и публикува в своята база данни (потребителски отчети) резултатите от тестовете, проведени в лабораториите му. Към днешна дата стотици хранителни добавки Omega 3 са достъпни на пазара, но много малко имат IFOS сертификат.

Следователно сертификацията IFOS е синоним на абсолютно качество, най-високото ниво на категорията. Всеки един човек може да провери в базата данни на Международните стандарти за рибено масло дали има марка добавка, която ни интересува, и особено ако има партидата опаковъчна партида омега 3, която предстои да закупим.

Ако въпросната партида Omega 3 присъства в базата данни на сайтове на IFOS, ние сме сигурни, че сме закупили чиста незамърсена добавка, без риск за здравето ни.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “OMEGA PRO – YAMAMOTO RESEARCH”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *