ПРОТЕИН ОТ СЬОМГА? ДА! Ексклузивно от Yamamoto Nutrition

АНАЛИЗ ВЪРХУ ПРОДУКТЪТ ALPHA TECH POWDER AlphaTеch Powder е хранителна добавка, която представлява хидролизиран протеин от атлантическа сьомга (с патент за направата от ProGo ®), изолиран чрез ензимни средства и патентован производствен процес за създаване на продукт от изключително естествени аминокиселини, пептиди и микроелементи. Протеиновият хидролизат отдавна се приема и дискутира от специалистите като “супер храна” за съветските космонавти, във времената на активни полети в Космоса.

Тогава думата “супер храна” навлезе стремглаво в речника на обикновените хора, които се интересуват по темата, а е супер храна, за да подпомогне специфичните нужди на тези хора с тази професия, поради бързото разпадане на мускулатурата им, което се случва при липса на гравитация и бързината на реакция на стомашно-чревния тракт. Решението е било да се намери такъв хранителен елемент с високо биологично съдържание, който бързо се усвоява и поглъща в системата на онези, които се окажат в такива екстремни условия. Конкретно AlphaTech Powder e получен от естествената хидролиза на самото истинско месо от сьомга и след това суровината се преработва и изолира от норвежката био морска компания Hofseth Biocare до вида, в който бъдещите потребители ще оценят високо!

AlphaTech Powder е протеин състоящ се от олигопептиди и аминокиселини в свободна форма, с балансиран аминокиселинен състав. По-специално структурата на протеина съдържа около 627 пептида (изследване на MALDI-TOF анализ), които се състоят от различни класове малки олигопептиди и аминокиселини в свободна форма. Трябва да имаме предвид, че по принцип суроватъчните протеини имат 70% или повече протеини с молекулно тегло над 10 000 далтона. Това ще се отрази особено на скоростта на смилаемост и усвояване. Следователно хидролизираната смес на AlphaTech Powder е в предварително усвоенa (розорбируема) форма и се разделя на 5 фракции от класове пептиди въз основа на тяхното тегло и молекулен размер и висока биоактивна сила с изключителни биологични свойства:

110 – 1000 Далтона

1000 – 1500 Далтона

1500 – 2000 Далтона

2000 – 2500 Далтона

над 2 500 Далтона

И така, 100% от целия хидролизат се оказва с молекулно тегло по-ниско от 3 000 Далтона с + 50%, които се характеризират с олигопептиди с молекулно тегло. Тези цифри са изключително интересни стойности за спортиста, извършил интензивна спортна дейност, тъй като той заобикаля храносмилателния проблем с необходимостта да се изважда енергия и кръв от мускулна работа по време, а не след изпълнение, при което храносмилателният процес е компрометиран от особена “спешна ситуация” с биохимични ситуации, причинени от остър стрес и никоя от аминокиселините не се абсорбира изобщо.

Тези пептиди и незаменими аминокиселини с много висока биодостъпност могат бързо да се намерят в циркулационния поток като готови градивни елементи за защита и възстановяване на увредените мускули, благодарение на това, че вече са усвоени и готови за експлоатация на абсорбционен достъп (вече изключително бързата абсорбция на аминокиселини се осъществява през апикалната мембрана на клетките на чревния епител главно чрез носители, които го транспортират заедно с Na йони).

Това е революцията на AlphaTech Powder във света на протеиновите добавки. Замислен като супер храна, за използване от съветските космонавти с изключителни абсорбционни и биоактивни характеристики (също представляващи огромен потенциал в медицинския свят), в днешно време AlphaTech Powder е единствената по рода си протеинова добавка за спортисти и хора с нужди, която е с изключителни качества по отношение на на бързо усвояване и никакво излишно натоварване на останали клетъчни и системни структури.

AlphaTech Powder е едно от най-добрите решения от света на протеиновите добавки, с най-висока биологична наличност и най-бързо усвояване!

От непрекъснатия анализ и изследвания на суровините, потвърдени от истинската му научна стойност, хидролизатът на протеина от сьомга в AlphaTech Powder в момента е най-интересният и иновативен избор за предлагане на непрекъснато развиващ се, широко разпространен пазар. Думата “иновативен” е свързана с факта, че бихме били новатори при въвеждането на пазара на хранителни добавки от тази специална суровина, по-рано изнесена в света на научните изследвания в областта на хранителните продукти на астронавтите. Така гордо споделят от Yamamoto Nutrition.

БИОЛОГИЯ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ До тук се запознахте с високата бионаличност, усвояемост и клинична чистота на продукта. А сега се запознайте с доминиращите аминокиселини, които след редовна употреба AlphaTech Powder ще предизвикат следните положителни реакции във вашият организъм: глицин – влиза в състава на хемоглобина. От енергетична гледна точка се явява ключево звено в синтезата на глюкагона – един от основните фактори, влияещи на изпозването на запасите от гликоген в мускулите и черния дроб. аланин – играе основна роля в преобразуването на аминокиселините в глюкоза. Засилва имунната ситема.

Руски специалисти считат, че употребата му непосредствено преди и след треннировки може чуствително да повиши нивото на глюкозата в кръвта, което е особено важно, особено при спортовете за издръжливост. аргинин – стимулира освобождаването в кръвта на инсулин, глюкагон и хормона на растежа и има силно изразен анаболен ефект. Освен това влияе положително върху имунната система. Важна е и ролята му при лекуване на рани, като влияе на образуването на колаген. Комбинацията с аспартат се препоръчва срещу хронична умора. лизин – играе важна роля в синтезата на белтъчините в мускулите и съединителната тъкан, стимулира растежа и развитеито на костите и синтеза на колагена.

В комбинация с Витамин Ц образува Л-карнитин, който има изключителна роля за растежа на организма. При отсъствие на тази аминокиселина води до забавяне на ръста им. пролин – пролинът е главен елемент от колагена и съединителните тъкани в организма. глутаминова киселина – може да се синтезира в организма от други аминокиселини и самата тя се явява важен предшественик на синтеза на различни аминокиселини (глутамин, пролин, аргинин, глутатион) и обезпечава обменните процеси. Потенциален източник на енергия за организма, способства за по-добра концентрация на вниманието. Може да се приема много дълго време – с малки паузи до три години.

ProGo е патент в технологията на AlphaTech Powder. По този начин сьомговият протеин в продукта е със най-бързото усвояване на азот и може да помогне за бързото попълване на пептиди в уморените и жадни за аминокиселини мускулни и друг вид клетки на съединителната тъкан. Автор и собственик на патент ProGo – http://www.hofsethbiocare.com. ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОДУКТА AlphaTech Powder е продукт, който можете да използвате, ако: в диетата ли липсва риба, а са нужни аминокиселините на рибния профил сте вегетарианец – животинският профил аминокиселини е по-богат, за сметка на растителния имате остра нужда от усвоими аминокиселини – във случаи на следоперативно възстановяване и клетъчно хранене страдате от поднормено тегло имате алергии към животински продукти, а ви трябва животински протеин страдате от мускулна дистрофия страдате от хипертония, подагра, имате високи стойности на креатинин, но ви трябва белтък в диетата страдате от високи нива на кръвна захар, изпитвате трудност при възстановяването или при липса на апетит

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ПРИЕМ Приемайте продукта в дози от по 30 грама (това са 2 мерителни лъжички), развторени във 300 или 400 мл вода. спортуващите могат да приемат продукта 10 мин след всяко ниско или високоинтензивно занимание неспортуващите могат да приемат продукта като протеинова добавка към диетата и нуждите на диетата от протеин и калории За максимална усвояемост използвайте вода, в която да разтваряте продукта. Млякото (ниско или високомаслено) ще удвои плътността на вкуса, но ще забави и до известна степен ще обезсмисли идеяата за бързо нахлуване на аминокиселини и пептиди в кръвта.

Последвайте ни в Facebook
#yamamotonutritionbg
Бъраза поръчка по телефона
Обадете се - 0899 969097