Osteocol® е хранителна добавка, осигуряваща 10 g хидролизиран колаген (FORTIBONE®)

Osteocol® е хранителна добавка, осигуряваща 10 g хидролизиран колаген (FORTIBONE®) на дневна доза.

Знаем, че колагенът играе много важна роля сред структурните протеини на нашето тяло. Допринася за здравето и еластичността на сухожилията, кожата, мускулите, съдовите тъкани и чистите кости, е съществен елемент за поддържане на тяхната физиологична гъвкавост и еластичност.

Смятаме, че костта е смес от минерални кристали, съдържащи се в органична матрица от колаген, която без ролята си на "скеле" или "лепило" би била изключително крехка и склонна да се счупи. Казано по-просто, костта е много динамична тъкан с строители на "зидари" ("остеобластите") и други разрушители ("остеокластите").

Губите кост, когато разрушаващите елементи работят по-усилено от строителите. Osteocol® осигурява специфична патентована смес от пептиди (FORTIBONE®).

Благодарение на биоактивните колагенови пептиди, съдържащи се в Osteocol®, така че ние ще осигурим този материал, необходим за създаване на идеална среда за превантивна подкрепа. FORTIBONE® беше избран за състав на годината и спечели наградата Nutra Ingredient на неотдавнашния панаир Vitafoods Europe, отличаващ се или със солиден научен опит и дългосрочни резултати.

ALVES RD, DEMMERS JA, BEZSTAROSTI K, VAN DER EERDEN BC, VERHAAR JA, EIJKEN M, VAN LEEUWEN JP (2011) UNRAVELING THE CUMAN MONE MICROENVIRONMENT OF THE CLASSICAL EXTRACELLULAR MATRIX PROTEINES HITREIN BATINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEINTEIN, BIT. J PROTEOME RES 10: 4725-4733

RAISZ LG (2005) ПАТОГЕНЕЗА НА ОСТЕОПОРОЗАТА: КОНЦЕПЦИИ, КОНФЛИКТИ И ПРОСПЕКТИ. J CLIN INVEST 115: 3318-3325

COLE ZA, DENNISON EM, COOPER C (2009) ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА МЕТОДИТЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО ЗДРАВЕ И ГЛОБАЛНАТА СТРАНА НА КОСТНА БОЛЕСТ. SALUD PUBLICA MEX 51 ДОСТАВКА 1:

Специфични колагенови пептиди S38-S45 подобряват костната минерална плътност и костните маркери при жени в постменопауза - рандомизирано контролирано изследване от Даниел Кьониг 1, *, Steffen Oesser 2, Stephan Scharla 3, Denise Zdzieblik 1 и Albert Gollho Катедра по хранене, Институт за спорт и спортни науки, Университет в Фрайбург, Шварцвалдстр.175, 79117 Фрайбург, Германия CRI, Collagen Research Institute GmbH, Schauenburgerstr. 116, 24118 Кил, Германия Независим резерватор, Salinenstr. 8, 83435 Bad Reichenhall, Germany Nutrients 2018, 10 (1), 97; https://doi.org/10.3390/nu10010097Получено: 4 декември 2017 г. / Ревизиран: 9 януари 2018 г. / Прието: 9 януари 2018 г. / Публикувано: 16 януари 2018 г.

Последвайте ни в Facebook
#yamamotonutritionbg
Бъраза поръчка по телефона
Обадете се - 0899 969097