NEUROSURGE (NEW) – 60 КАПСУЛИ / 30 ДОЗИ

65.99 лв.

Наличност: Наличен

Комбинация от фитоекстракти с висока адаптогенна сила, за подобряване на реакцията на тялото ни на стрес, благоприятстваща по-доброто възстановяване, противодействаща на умората поради състояния на тежка умора, особено в периоди на усилване на тренировките, както често се случва при състезателни препарати, които могат да доведат до увреждане на времена за възстановяване, по-голям риск от травма, отслабване на имунната система, както и по-ниска способност за психическа релаксация и психофизическа умора.

2 налични

Код: 9328-NEUR Категории: , Етикети: ,
Разфасовки:

Описание

Комбинация от фитоекстракти с висока адаптогенна сила, за подобряване на реакцията на тялото ни на стрес, благоприятстваща по-доброто възстановяване, противодействаща на умората поради състояния на тежка умора, особено в периоди на усилване на тренировките, както често се случва при състезателни препарати, които могат да доведат до увреждане на времена за възстановяване, по-голям риск от травма, отслабване на имунната система, както и по-ниска способност за психическа релаксация и психофизическа умора.

NeuroSURGE ® е създаден, за да противодейства на негативните ефекти, които тежкото състояние на умора и повишените нива на кортизол могат да окажат върху представянето, възстановяването и здравето на спортиста, и това прави, като използва комбинация от биоактивни елементи, типични за традиционните източни лекарства, които сега се използват широко и от спортиста.

  • Aswagandha KSM-66® е представителният патент на най-добре проучената версия на този изключителен адаптоген от аюрведичното лекарство, който има значителни клинично доказани ефекти върху здравето на нашето тяло. Той насърчава по-голяма енергия, по-голяма устойчивост на умора, по-голяма умствена яснота и като цяло по-ефективна реакция на стрес, на който спортистът често е подложен. Нарастващата слава на това „адаптогенно оръжие“ се превърна в ценна за спортиста, тъй като Ashwagandha KSM-66® клинично доказа, че помага за намаляване на стреса и подобряване на състоянието на тревожност. Това е едно от естествените лекарства, които умеряват нивата на кортизол, решаващ фактор за спортиста, подобрявайки способността на организма да се отпуска в тези ситуации, когато почивката често е нарушена. Може да се определи като „адаптоген-когнитивна“, тъй като подобрява ясността, концентрацията и паметта, както и благоприятства физическата устойчивост на мускулна умора и допринася за възстановителните процеси на организма.
  • Родиола е едно от най-„известните“ растения с адаптогенни свойства, които могат да подобрят устойчивостта на организма към стресови събития от всякакъв произход. Истинско лекарство за спортиста при стрес с голямо натоварване, който се нуждае от повече съпротива и най-вече от способността да се изправя по-ефективно в онези стресови моменти, за да избегне компромиса на системата за възстановяване, претренирането, риска от травма и неефективността на имунна система. Добре известен от спортисти от бившия СССР, този тоник-адаптоген също е показал, че розавината в Родиола, като активира ензим на нивото на мастните клетки, насърчава освобождаването на мастни киселини от кръвта. Мобилизирането на тези киселини води до увеличаване на енергийния субстрат за производството на АТФ, който ще бъде на разположение за нуждите на мускулите,
  • Свойствата на астрагала са много и могат да се разширят до различни действия, които могат да повлияят на организма под стрес, като този на спортист, който е подложен на претрениране или тежка умора, по-специално като имуностимулант (спортистът става много по-податлив на заболявания по време на интензивни тренировки, като например при подготовка за състезание), но също така сан антибактериален, антивирусен, противовъзпалителен, кардиотоничен, хипотензивен, вазодилататор, хепатопротективен, дрениращ и предпазващ бъбреците. Той има силно тонизиращо действие, способно да повиши прага на устойчивост на стресови фактори, увеличавайки енергията, ускорявайки метаболизма и насърчавайки възстановяването на тъканите. Традиционната китайска употреба на растението е насочена към стимулиране на „Ци“ на далака и белите дробове, или по-точно на тези органи (заедно с бъбреците),
  • Schisandra е растение, известно от древни времена със своите ободряващи и антиоксидантни свойства, използвано в Русия като естествено средство за укрепване на организма, благодарение на естественото присъствие на лигнани в плодовете му. Днес той е все по-известен със своята изключителна адаптогенна способност и за намаляване на симптомите на умора, както физическа, така и психическа. В спорта свойствата на Schisandra са особено ефективни за подобряване на способността да издържат на високи натоварвания от тренировки, увеличават устойчивата продължителност на изпълнението и улесняват времето за възстановяване. Поради тези причини редовното използване на Schisandra позволява да се противодейства на често игнорирания риск от претрениране, риск, който причинява не само „затруднения“ в способността за възстановяване между тренировките, но и здравословни проблеми и по-голям риск от травми. Ние много добре знаем как атлетите трябва да поддържат стандарта на своето психо-физическо представяне висок, дори в условия на силен стрес, типичен за състезателна подготовка, например. Ето защо Шизандра, Ашваганда и Родиола действат в синергия, за да противодействат на стресиращите агенти, които влияят негативно върху съзнанието на спортиста, значително повишавайки настроението.
Приемайте всеки ден по 2 капсули след сън, на гладно, с 200 мл вода.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “NEUROSURGE (NEW) – 60 КАПСУЛИ / 30 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *