MULTIVITA STICKS – YAMAMOTO RESEARCH

44.99 лв.

Наличност: Наличен

MultiVita Stick са мултивитамини и минерали, под формата на саше, с добавените фитоекстракти:

✔️ 26+ активни съставки 

✔️ с добавени антиоксиданти като лутеин, нар и лишей

✔️  нормална функция на имунната система благодарение на наличието на чага

✔️ по-специално за доброто състояние на тялото

✔️ тедовна сърдечна функция

✔️ нормална психологическа функция и функциониране на нервната система

Описание

Multivita STICK е мултивитаминна и минерална хранителна добавка. Полезен при намален прием или повишена нужда от тези хранителни вещества, обогатен с наличието на растителни екстракти, лутеин, холин и инозитол. Правилната и балансирана диета може да осигури всички основни хранителни вещества, когато тялото е младо и здраво. За съжаление в днешно време по различни причини е лесно да се окажете с небалансирана диета, която не отчита ежедневните физически и умствени усилия, склонна да се състои все повече от храни, обеднени на микроелементи поради интензивното земеделие и развъждане, хроничната употреба на лекарства и в крайна сметка благоприятства микродефицитите на витамини и/или минерали.

Освен това, с напредването на възрастта телата ни срещат по-големи трудности при синтезирането и усвояването на всички витамини и минерали, от които се нуждаят, за да останат здрави и ефективни. Тук се намесват мултивитаминните добавки. Те се използват за допълване на диета, която не е в състояние да осигури всичко необходимо, като осигуряват витамини и често също подкрепа на ценни минерали или дори растителни екстракти, полезни за различни функции на тялото, от антиоксидантния ефект до този за контролиране на възпалението, имунната система и много други. Трябва да се подчертае, че въпреки че агресивният маркетинг предлага идеята за мултивитамини като вид енергиен „стимулант“, е неправилно мултивитамините да се тълкуват или възприемат като „енергизиращи“ елементи.

Истинската цел на качествен мултивитамин, който съдържа точното количество витамини с подкрепата на други елементи с цел подпомагане на организма при синтеза и усвояването на хранителни вещества, запълване на евентуални дефицити, подпомагане на функционалността на клетъчно ниво и функционирането на системи и тъкани. Multivita STICK е добавка, която, благодарение на практичен водоразтворим стик, осигурява концентрат от хранителни вещества за насърчаване на здравето и защитните сили на нашия организъм, компенсирайки всички дефицити на микроелементи.

Multivita STICK съдържа 10 витамина, 6 минерала, лутеин, холин и инозитол, с добавка на растителни екстракти като чага за подпомагане на отговора на имунната система, нар за подпомагане на сърдечно-съдовата система и за мощния му ефект срещу свободните радикали и червено грозде за неговите антиоксидантни и пречистващи свойства.

Допълнителна информация

Вкусове

Круша, Червени плодове

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “MULTIVITA STICKS – YAMAMOTO RESEARCH”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…