Най-добра цена!

MULTIVITA DONNA – YAMAMOTO RESERACH

25.99 лв.

Наличност: Наличен

Multivita DONNA е хранителна добавка на витамини и минерали, с други хранителни елементи, предназначени специално за възрастни жени и жени в напреднала възраст, като подкрепа за доброто състояние на организма.

2 налични

Описание

Multivita DONNA е хранителна добавка на витамини и минерали, с други хранителни елементи, предназначени специално за възрастни жени от всички възрасти, като подкрепа за доброто състояние на организма.

Multivita DONNA е източник на витамини В1, В12 и ниацин, които допринасят за нормалната психологична функция и за нормалната функционалност на нервната система *. Фолиевата киселина, витамините В6 и В12 поддържат нормален хомоцистеинов метаболизъм. Освен това фолиевата киселина допринася за растежа на майчината тъкан по време на бременност. Витамин С подпомага образуването на колаген за нормалната функция на кожните кръвоносни съдове. Multivita DONNA е показан като опора за грижа за косата (биотин) и здрави нокти (цинк, селен) ***, редовен пигментацията на косата и кожата (мед) и защитата на клетки от оксидативен стрес **** (витамин Е, манган, селен). Формулата “multivita DONNA” е обогатена с други хранителни фактори, по-специално SAME, лутеин, хиалуронова киселина и коензим Q10. Това е смес от витамини, специално формулирани за жените, включително минерали и други елементи специално комбинират, за да се гарантира адекватно дневен прием на микроелементи в случаи на повишени физиологични нужди или намален прием с нормални диети.

MULTIVITA DONNA - YAMAMOTO RESERACH
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви / Въпроси

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MULTIVITA DONNA – YAMAMOTO RESERACH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.