Разпродажба!

MELATOVIL – YAMAMOTO RESEARCH

(1 клиентски отзив)

19.99 лв.

Наличност: Неналичен

Melatovil е хранителна добавка на мелатонин, която обикновено се използва за подпомагане намаляването на времето за заспиване (благоприятният ефект се постига чрез консумиране на 1 mg мелатонин близо до лягане).

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Melatovil е хранителна добавка на мелатонин, която обикновено се използва за подпомагане намаляването на времето за заспиване (благоприятният ефект се постига чрез консумиране на 1 mg мелатонин близо до лягане).

Мелатонинът също така допринася за облекчаване на субективните чувства на реактивното забавяне (благоприятният ефект се постига с минимален прием на 0,5 mg, който трябва да се приема близо до времето за лягане в първия ден на пътуването и в следващите няколко дни след пристигането в местоназначението).

Ние всички произвеждаме мелатонин всеки ден. Мелатонинът е вещество, секретирано главно от епифизата (епифизата) по време на тъмно и е от съществено значение, за да се гарантира, че нашето тяло винаги може да има перфектно регулиран цикъл на сън-събуждане.

Melatovil® е добавка, базирана на мелатонин, който се използва предимно за нарушения на съня, особено за безсъние поради външни причини (като различни часови зони, работни смени и т.н.). Също така помага при регулирането на ритъма на сън-събуждане на тези, които просто изпитват трудности при заспиване. Всъщност това вещество работи много добре по време на началната фаза на безсъние, тъй като намалява времето, необходимо за заспиване, като забавя функциите на тялото и по този начин осигурява почивка.

Melatovil® се предлага като капки и това позволява да се регулира специфичната дозировка според нуждите. Препоръчително е да я вземете приблизително 30-60 минути преди да си легнете, за да инициирате сигнала за сън и следователно да се уверите, че субектът заспива, като по този начин се подобрява качеството и продължителността на съня и се противодейства на нощното събуждане.

Той също така е полезен при намирането на правилния модел на сън след дълъг път и за смекчаване на симптомите на реактивно закъснение, както и за противодействие на свободните радикали, отговорни за стареенето на клетките.

Как да използвате: вземете 20 капки (1 ml) веднъж на ден, като такива или разредени във вода, вечер преди лягане.

1 отзив за MELATOVIL – YAMAMOTO RESEARCH

  1. Ирина

    Дали тази добавка може да се ползва от кърмачки?

    • Belcho Hristov

      Здравейте! Мелатонинът, независимо дали е в течна форма, както е с нашия продукт или таблетка, няма данни, особено заради препоръчителната доза, да пречи или нарушава образуването на кърма. Разгледайте и друг продукт за по-добър и качествен сън, ако прецените, че не желаете Melatovil, вижте за Regexil – NEW Formula тук.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…