ТОП ЦЕНА

(ОЧАКВАЙТЕ ВНОС) KRE-ALKALYN – YAMAMOTO NUTRITION

(1 клиентски отзив)

68.99 лв.

Наличност: Неналичен

Yamamoto ® Nutrition Kre-ALKALYN ® PERFORMANCE е хранителна добавка на базата на растителни екстракти и други хранителни фактори, в капсули, подходящи за възрастни спортисти, ангажирани с енергична физическа активност.

Склад №: 24090089 | Партида: C21A826 | Срок на годност: 12/2024 Номер на вписване към БАБХ: Т242200939 | Дата: 17.03.22

Код: Няма Категории: , , Етикети: ,

Описание

Yamamoto ® Nutrition Kre-ALKALYN ® PERFORMANCE е хранителна добавка на базата на растителни екстракти и други хранителни фактори, в капсули, подходящи за възрастни спортисти, ангажирани с енергична физическа активност.

Kre-ALKALYN® PERFORMANCE съдържа какаов екстракт и зелено кафе, които действат като тонизираща и метаболитна подкрепа.

Kre-Alkalyn® е една от най-модерните форми на креатин, налични на пазара днес. Благодарение на високото си рН, Kre-Alkalyn® се освобождава в мускулите за максимална мощност, което ви позволява да постигнете изключителни резултати и по-високи нива на производство на АТФ. Kre-Alkalyn не преминава през фазата на натоварване и не предизвиква неприятни странични ефекти, които различните хора срещат с други форми на креатин.

Kre-ALKALYN® PERFORMANCE се състои от уникална формула. Избирайки

Kre-ALKALYN® PERFORMANCE ще имате възможност да задържите мускулите си наситени с креатин. Kre-Alkalyn не предизвиква подуване на корема и болка в стомаха.

Истинската сила на Kre-ALKALYN® PERFORMANCE е в състава му!

Добавихме тирозин, теобромин, зелено кафе и кофеин. Ние сме единствената компания в света, която комбинира тези пет съставки и постига страхотен резултат.

Съдържа кофеин (60 mg / дневна доза).

(ОЧАКВАЙТЕ ВНОС) KRE-ALKALYN - YAMAMOTO NUTRITION
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Допълнителна информация

Разфасовка

120 капсули, 240 капсули

1 отзив за (ОЧАКВАЙТЕ ВНОС) KRE-ALKALYN – YAMAMOTO NUTRITION

  1. Стилиан Нончев

    Мен лично ми харесва защото има какаов екстракт и зелен чай. Върши ми работа и съм доволен. Комбинирам го и с други продукти.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.