Най-добра цена!

ISO-FUJI ORGANIC MATERIAL – YAMAMOTO NUTRITION

73.99 лв.

Наличност: Неналичен

Iso-Fuji Organic Raw Material е на 100% органичен суроватъчен протеин изолат получен чрез  микрофилтрация с кръстосано течение. Продуктът е органично сертифициран! Съдържа органичен (био) естествен WPI 90 Prolactal ® сертификат .Произведено от органично мляко от крави, които не са третирани с хормони или антибиотици и не съдържа ГМО. Не са добавени подсладители (протеин изолата е неовкусен), овкусители или стабилизатори. Само естествени съставки. Студено обработен без химикали за запазване на 100% от протеиновите фракции.

Склад №: 2409089 | Партида: C20B011 | Срок на годност: 06/2023

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Код: 4926266004698 Категории: , , Етикети: ,

Описание

Суроватъчен протеин изолат (WPI) е най-чистата форма на суроватка. Yamamoto ® Nutrition Iso-FUJI ® съдържа суроватъчен протеин, изолиран чрез кръстосана микрофилтрация 100% от качество на органични ферми Organic native WPI 90 Prolactal ®. Какво означава биологично сертифициране? Млякото, използвано за Iso-FUJI®, идва от биологични ферми. Кравите ядат трева и сено, а добавянето на хормони на растежа и антибиотици е строго забранено. Следователно можем да гарантираме, че нашият суроватъчен протеин е без остатъци. Със сертифицирани органични продукти насърчаваме хуманното отношение към животните и устойчивото земеделие. 

Суровината на Iso-FUJI® идва изключително от сертифицирано биологично земеделие, където използването на антибиотици, пестициди и други химически добавки е строго забранено. Следователно можем да предложим продукти с най -високо качество и чистота. Сертифицираните органични продукти също насърчават хуманното отношение към животните и екологичното и устойчиво земеделие. Биологичните продукти са идентифицирани от еко-етикета на ЕС. 

Какво означава биологичен сертификат WPI 90 Prolactal® и суровина? Prolactal®, базиран в алпийския регион на Австрия, е световен лидер в сектора на органично мляко и суроватка на прах за бебешка храна. Какви са предимствата на сертифициран органичен протеинов изолат в сравнение с несертифициран протеинов изолат? Суроватката, използвана в Iso-FUJI®, е студено обработена. Този процес позволява да не се денатурира протеинът и 100% да се запазят всички протеинови фракции. Суроватъчният протеин на Iso-FUJI® се получава чрез кръстосана микрофилтрация (CFM). Но в сравнение с промишлените системи не се използват химикали. 

Защо да изберете WPI Bio изолиран суроватъчен протеин пред WPC Bio концентрат? WPI Isolate Whey Protein има четири основни предимства пред WPC концентриран суроватъчен протеиn: 

  • По -високо съдържание на протеин: Суроватъчният изолат има по -високо съдържание на протеин от концентрирания протеин.
  • По-ниско съдържание на лактоза: изолатът на суроватъчен протеин има съдържание на лактоза по -малко от 0,5%, докато нискокачествените WPC могат да имат съдържание на лактоза до 5%.
  • По-нисък прием на въглехидрати и мазнини: изолиран протеин осигурява незначителни количества въглехидрати и мазнини в сравнение с 10-15% концентриран протеин.
  • По-бързо усвояване: WPI имат изключително бързо време на смилане (30 минути – 1 час), докато WPC имат малко по-дълго време на смилане (1-1.5 часа). Освен това процесът на студена обработка без използване на химикали позволява на изолирания суроватъчен протеин да запази 100% всички протеинови фракции. 

Ако спазвате диета, имате непоносимост към лактоза, търсите източник на протеин, който е лесно смилаем и поносим в стомашно-чревния тракт; изолатът на суроватъчен протеин е далеч предпочитан пред концентрирания суроватъчен протеин. Приемайте по 1 доза дневно или 2, в зависимост от нуждите ви, развторете във вода.

Защо да изберете Iso-FUJI® Organic? Органично сертифициране: Iso-FUJI ®  е протеин, състоящ се единствено и изключително от изолирана суроватка, произведена от биологични ферми, органично качество WPI 90 Prolactal ®. 100% италианско производство: Iso-FUJI ® като всички продукти с марка Yamamoto ® се сглобяват и пакетират в Италия. 

ISO-FUJI ORGANIC MATERIAL - YAMAMOTO NUTRITION

Отзиви / Въпроси

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ISO-FUJI ORGANIC MATERIAL – YAMAMOTO NUTRITION“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.