ISO FUJI ® MICRO VOLACTIVE ® MCU-20® – YAMAMOTO NUTRITION

(1 клиентски отзив)

154.99 лв.

Наличност: Наличен

Iso-FUJI® MICRO ® Volactive ® MCU-20 ® е първата добавка на пазара, базирана на изолат от суроватъчен протеин, която може да се похвали с използването на патентованата технология за микрокапсулиране MCU-20®.  Уникалната технология на Iso-FUJI® MICRO® Volactive ® MCU-20 ® вижда за първи път характеристиките на висококачествен изолиран суроватъчен протеин като Volac Ultra Whey XP ® да бъдат разширени и усилени както по отношение на разтворимост, така и на бионаличност без конкуренти това на по-постепенното освобождаване с течение на времето. 100% усвояемост и клиничен клас протеин изолат.

Описание

Благодарение на нанотехнологиите на микрокапсулираната транспортна система MCU-20 ®, днес дори протеиновите макромолекули могат да увеличат вече високата си разтворимост и стабилност, като бъдат буквално „защитени“, подобрявайки допълнително тяхната абсорбция, но преди всичко удължавайки освобождаването на аминокиселинния материал в кръвния поток. за повече налично време за мускулна реконструкция и растеж. Ако „границата“ на изолиран суроватъчен протеин с такава висока биологична стойност може да бъде „времето“ на бионаличността с бързо време за смилане (30 минути – 1 час), което ограничава употребата му само в определени моменти, с MCU-20 ® процес на микрокапсулиране, полипептидните вериги се абсорбират и освобождават много по-постепенно в часовете след поглъщането му, сякаш е протеин с „по-бавно освобождаване“, но с всички „плюсове“ на Volactive ULTRA WHEY XP ®, които можем да използваме в по-гъвкав начин през деня, като по този начин поддържа аминоацидемията по-постоянна.

С течение на времето Yamamoto Nutrition се превърна в истинска отправна точка и международна витрина за лансиране на суровини и нови технологии, така че за представянето на тази „специална протеинова добавка“, суровината може да бъде само Volactive Ultra Whey XP®, суроватъчен протеин изолат от ултрафилтрация с кръстосан поток и микрофилтрация. Volac® е референтна реалност в млекопроизводството и зоотехническия сектор, както и най-големият производител на хранителен суроватъчен протеин за „Lifestyle“ приложения в Европа, който е спечелил репутацията на абсолютен новатор в технологичното производство и развитие в областта на храненето, използване на прясно мляко от крави, нетретирани с хормони или антибиотици и без ГМО.

Продуктовата гама Volactive® идва от използването на най-новите комплексни технологии за мембранно и спрей сушене, които ефективно стабилизират протеиновата материя, минимизирайки денатурацията на самите протеини, като по този начин осигуряват хранителни профили, които са много по-добри от тези, получени чрез технологии. по-малко напреднал. Volactive Ultra Whey XP® Whey Protein Isolate се обработва чрез ултрафилтрация с кръстосан поток и микрофилтрация, за да се отстранят най-големите количества мазнини и лактоза, представяйки средно протеиново съдържание от 90% (от 86-88% ниско до по-високо), микрофилтрацията е най- усъвършенстван процес сред тези, използвани за протеинови добавки на базата на суроватъчен протеин, но той е и този, който е най-способен да запази наличието на важни биоактивни елементи, които определят качеството на самия протеин и които често могат да липсват в суроватъчен протеин изолат, който е 99% неденатуриран.

Какво означава Volactive® UltraWhey XP сертификация и суровина?

Volac ® е референтна реалност в млекопроизводството и зоотехническия сектор, както и най-големият производител на хранителен суроватъчен протеин за „Lifestyle“ приложения в Европа, който е спечелил репутацията на абсолютен новатор в технологичното производство и развитие в областта на храненето. Техническо-научният екип на Volac ® се основава на четиридесетгодишното наследство на компанията в преработката на суроватка и използването на най-съвременни техники за ултрафилтрация. Продуктовата гама Volactive ® се ражда от използването на най-новите сложни технологии за мембранно и спрей сушене, които ефективно стабилизират протеиновата материя, минимизирайки денатурацията на самите протеини, като по този начин осигуряват постигането на суроватъчен протеин с профили, изключително превъзходна хранителна информация в сравнение с други протеинови препарати, получени с други методи на обработка, които компрометират тяхната стабилност. „Volac ® официално удостоверява и гарантира съдържанието на Yamamoto ® Nutrition Protein.“

Volactive® UltraWhey XP е висококачествен суроватъчен протеин изолат. Съдържащ поне 92% суроватъчен протеин, XP е ултрафилтриран чрез процес с ниска температура и ниско налягане, за да се създаде изключително чиста съставка на суроватъчен протеин с ниско съдържание на лактоза и мазнини. Volac® е най-големият производител на суроватъчен протеин за лайфстайл приложения в Европа с репутация за стимулиране на иновациите в технологиите за обработка и развитието на храненето.

Техническият екип на Volac® се основава на 40-годишното наследство на компанията в преработката на суроватка и нейното пионерско използване на техники за ултрафилтрация. Гамата Volactive® се произвежда с помощта на най-новите технологии за мембранно сушене и спрей сушене, за да се сведе до минимум денатурацията на протеина и да се достави суроватъчен протеин с превъзходни хранителни профили.

Допълнителна информация

Вкусове

Ванилия, Шоколад

1 отзив за ISO FUJI ® MICRO VOLACTIVE ® MCU-20® – YAMAMOTO NUTRITION

  1. Дора

    Изключителна разтворимост.

    • Belcho Hristov

      Така си е! Продукътът е изключително прецизно направен.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *