ТОП ЦЕНА!

INTEFLOR BIMBI – YAMAMOTO RESEARCH

27.99 лв.

Наличност: Наличен

Inteflor BIMBI е жива бактериална култура (Lactobacillus acidophilus PBS066, Bifidobacterium lactis BL050, Lactobacillus plantarum PBS067) и хранителна добавка, подходяща включително за деца. Широкоспектърен пробиотик, за мало и голямо. 

3 налични

Описание

Изследванията, демонстриращи положителните ефекти на пробиотиците върху различни аспекти на здравето както при възрастни, така и при деца, стават все по-широко разпространени през последните години. Пробиотиците имат функцията да поддържат баланса на чревната микрофлора с важни ползи, които се простират не само върху червата, но и върху цялото тяло.

Пробиотиците са „живи“ микроорганизми, които могат да се възползват и поддържат чревното здраве и ефективност, което означава, че цялото тяло, подпомагайки храносмилането и усвояването, както и изпълняващи защитни функции като противодействие на разпространението на патогенни бактерии и предотвратяване на тяхното разпространение, и стимулиране на имунната система. Децата също са особено податливи на промени в баланса на чревната бактериална флора и на атаки от външни патогени, поради което е важно да се опитаме да поддържаме имунната им защита. Поддържането на баланса на чревната бактериална флора означава „въоръжаване“ на първата линия на защита срещу патогени.

Iinteflor BIMBI е хранителна добавка, препоръчана за деца, на базата на Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis и Lactobacillus plantarum, показана за поддържане на правилния баланс на чревната микробиота, която е от основно значение за осъществяването на физиологичните функции на червата, от храносмилането до усвояването, за елиминиране на вредни вещества и по-специално за стимулиране и подпомагане на имунната система и за борба с различни стомашно-чревни нарушения като остра инфекциозна диария или дисбиоза след антибиотична терапия.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „INTEFLOR BIMBI – YAMAMOTO RESEARCH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *