HYDROCARN – YAMAMOTO NUTRITION

105.00лв.250.00лв.

Наличност: Наличен

HydroCARN е 100% HydroBeef + ™ качествена хидролизирана хранителна добавка от говежди протеини, получена при преработката на говеждо месо от сертифицирано говеждо месо от без хормони, без антибиотици, без ГМО от пaсещни крави в Швеция.

Изчистване
Код: Няма Категории: , Етикети: ,

Описание

HydroCARN е 100% HydroBeef + ™ качествена хидролизирана хранителна добавка от говежди протеини, получена при преработката на говеждо месо от сертифицирано говеждо месо от без хормони, без антибиотици, без ГМО от пaсещни крави в Швеция. HydroCARN ® се състои от хидролизиран телешки протеин (+ 97%) с най-високо качество, произвежда се изключително от прясно и сертифицирано месо, а не от нискокачествени и относително евтини животински протеинови източници като желатин или колаген.

Получени чрез специален процес на хидролиза, който позволява най-висока чистота на суровината, пептидите и аминокиселините, съставляващи HydroCARN®, имат изключителен профил, с дори по-висок “азотен резултат” от суроватъчния протеин (101. 5 срещу 100) с особено високи нива на пролин, глутамин и аргинин, срещащи се в многостепенна пептидна форма, означават, че: около 15% от HydroBEEF суровината има молекулен размер 6000 Далтона, 55% от продукта е в диапазона от 3000 Da а останалите 30% се считат за истински “супер пептид” с молекулно тегло 500 Далтона или дори по-ниско.

Това води до по-бързо усвояване и усвояване, освен това тази пептидна смес трябва да се счита за “хипоалергична” и подходяща за насърчаване на по-добро възстановяване и по-ефективна мускулна реконструкция. Телешките протеини не само помагат за възстановяването на мускулната тъкан, но специалният им аминокиселинен състав помага да се поддържат хрущялите и връзките здрави. Указания: добавете 2 лъжички (30 g) в 300/400 ml вода или друга напитка и приемайте веднъж на ден.

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Допълнителна информация

Разфасовка

2 000 грама, 700 грама

Вкусове

Бисквитка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „HYDROCARN – YAMAMOTO NUTRITION“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *