Разпродажба!

HYDROCARN ® HYDROBEEF+™ – 700 ГРАМА

(1 клиентски отзив)

69.99 лв.

Наличност: Наличен

HydroCARN е 100% HydroBeef + ™ качествена хидролизирана хранителна добавка от говежди протеини, получена при преработката на говеждо месо от сертифицирано говеждо месо от без хормони, без антибиотици, без ГМО от пaсещни крави в Швеция.

1 налични

Код: 9316-HYDR-700 Категории: , Етикети: ,
Разфасовки:

Описание

HydroCARN е 100% HydroBeef + ™ качествена хидролизирана хранителна добавка от говежди протеини, получена при преработката на говеждо месо от сертифицирано говеждо месо от без хормони, без антибиотици, без ГМО от пaсещни крави в Швеция. HydroCARN ® се състои от хидролизиран телешки протеин (+ 97%) с най-високо качество, произвежда се изключително от прясно и сертифицирано месо, а не от нискокачествени и относително евтини животински протеинови източници като желатин или колаген.

Получени чрез специален процес на хидролиза, който позволява най-висока чистота на суровината, пептидите и аминокиселините, съставляващи HydroCARN®, имат изключителен профил, с дори по-висок „азотен резултат“ от суроватъчния протеин (101. 5 срещу 100) с особено високи нива на пролин, глутамин и аргинин, срещащи се в многостепенна пептидна форма, означават, че: около 15% от HydroBEEF суровината има молекулен размер 6000 Далтона, 55% от продукта е в диапазона от 3000 Da а останалите 30% се считат за истински „супер пептид“ с молекулно тегло 500 Далтона или дори по-ниско.

Приемайте 2 равни мерилки пудра, 30 грама разбити в 300 мл вода.

Това води до по-бързо усвояване и усвояване, освен това тази пептидна смес трябва да се счита за „хипоалергична“ и подходяща за насърчаване на по-добро възстановяване и по-ефективна мускулна реконструкция. Телешките протеини не само помагат за възстановяването на мускулната тъкан, но специалният им аминокиселинен състав помага да се поддържат хрущялите и връзките здрави. Указания: добавете 2 лъжички (30 g) в 300/400 ml вода или друга напитка и приемайте веднъж на ден.

Допълнителна информация

Разфасовка

700 грама

1 отзив за HYDROCARN ® HYDROBEEF+™ – 700 ГРАМА

  1. Даниел Григоров

    страхотна добавка, която помага за добавяне на нужните протеини в тялото при активна тренировка

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *