Най-добра цена!

HAZELNUT CREAM – SMILE CRUNCH

11.99 лв.

Наличност: Неналичен

Кремът от лешници е органичният крем за мазане на Smile Crunch, oт 100% лешници без добавена захар (естествено съдържа захари).  Изработен изключително с лешници от биологично земеделие, богати на витамини и минерали. Стрити на вулканичен камък.

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Кремът от лешници е органичният крем за мазане на Smile Crunch, 100% лешници без добавена захар (естествено съдържа захари).  Изработен изключително с лешници от биологично земеделие, богати на витамини и минерали, 100% органичният лешников крем е енергиен тласък.

За разлика от нормалните кремове с лешници на пазара, където лешниците се използват само между 13% и 16%, тук имаме продукт, който експлоатира естествената масленост, съдържаща се в лешника, в полза на истинността и пълноценността на продукта.

Направен кремообразен от прецизни контроли за температура и смилане, този крем е идеален за дегустация с лъжица, за закуски и закуски, намазани върху хляб или бисквити, добавени към смутита и центрофугите.

Препоръчваме порция от 15 g, съответстваща на 1 супена лъжица.

Защо на повърхността има слой масло, отделен от крема отдолу?

Това разделяне е демонстрация на пълното отсъствие на емулгатори в бурканчето.

Размазващите се кремове, които са гладки и напълно хомогенни, имат този аспект благодарение на съдържанието на емулгатори.

Smile Crunch е избрал да произвежда органични и натурални продукти и не използва емулгатори или консерванти.

За да направите ценните органични и натурални кремове Smile Crunch меки и намазващи, просто вземете лъжица и пробийте дупки в втвърдените макарони, така че маслото да проникне обратно във вътрешността. След това смесете с енергия във всички посоки, докато консистенцията се върне в мека и хомогенна.

Какви са разликите между биологичен продукт и индустриален продукт?

Много проучвания подчертават как биологичните храни са по-добри в много отношения.

Освен че имат по-голям хранителен прием, те имат минимално количество химически остатъци в сравнение с индустриалните продукти.

За да се подчертаят тези различия, изследването е проведено от British Journal of Nutrition, което подчертава техните предимства. Суровината, използвана в кремовете Smile Crunch, идва само от биологично земеделие .

Терминът биологично земеделие обозначава метод на отглеждане и отглеждане, който позволява използването само на естествени вещества, с изключение на използването на химически синтетични вещества (торове, хербициди, инсектициди).

Биологичното земеделие означава разработване на производствен модел, който избягва прекомерната експлоатация на природните ресурси, по-специално на почвата, водата и въздуха, като се използват тези ресурси в рамките на модел за устойчиво развитие, който може да продължи с течение на времето.

HAZELNUT CREAM - SMILE CRUNCH
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви / Въпроси

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „HAZELNUT CREAM – SMILE CRUNCH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.