HAZELNUT CREAM (100% ORGANIC & VEGAN) – YAMAMOTO NUTRITION

(1 клиентски отзив)

29.99 лв.

Наличност: Неналичен

✔️ 100% лешников крем

✔️ 100% от биологично земеделие

✔️ Без оцветители

✔️ Без консерванти

✔️ Без хидрогенирани масла

✔️ Без рафинирани захари

✔️ Без добавена сол 

Склад №: 2409089 | Партида:| Срок на годност:

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

100% органичен и вегански лешников крем е органичният крем от Yamamoto® Nutrition, 100% лешници без добавена захар (естествено съдържа захар). Идеален за пълнене на тост или десерт и да придружава вашата закуска.

Изработен изключително от органично отгледани лешници, богати на витамини и минерали, 100% био лешников крем е зареждане с енергия. За разлика от обикновените лешникови кремове на пазара, където лешниците се използват само между 13% и 16%, тук имаме продукт, който се възползва от естествената масленост, съдържаща се в лешника, за да се възползва максимално от автентичността и здравословността на продукта.

Направен кремообразен чрез точен контрол на температурата и смилането, този крем е перфектен за дегустация с лъжица, за закуски и леки закуски, намазани върху хляб или бисквити, добавен към смутита и центрофуги.

Препоръчваме порция от 15 g, съответстваща на 1 супена лъжица.

Защо има слой масло на повърхността, отделен от подлежащия крем?

Това разделяне е демонстрация на пълното отсъствие на емулгатори в буркана. Кремовете за мазане, които са гладки и перфектно хомогенни, всъщност имат този аспект благодарение на съдържанието на емулгатори. Yamamoto® Nutrition е избрала да произвежда органични и натурални продукти и не използва емулгатори или консерванти. За да направите скъпоценните органични и натурални кремове Yamamoto® Nutrition меки и подходящи за мазане, просто вземете лъжица и първо направете дупки във втвърденото тесто – така че маслото да проникне отново вътре – след това разбъркайте енергично във всички посоки, докато консистенцията се върне към мека и хомогенна.

Какви са разликите между органичен продукт и индустриален продукт?

Много проучвания показват, че органичните храни са по-добри в много отношения. Освен че имат по-голяма хранителна стойност, те имат минимално количество химически остатъци в сравнение с индустриалните продукти. За да се подчертаят тези разлики, беше изследване, проведено от British Journal of Nutrition, което подчертава предимствата. Суровината, използвана в хранителните кремове Yamamoto®, идва от биологично земеделие. Терминът органично земеделие обозначава метод на отглеждане и отглеждане, който позволява използването само на естествени вещества, налични в природата, с изключение на използването на вещества за химичен синтез (торове, хербициди, инсектициди).

Биологичното земеделие означава разработване на модел на производство, който избягва прекомерната експлоатация на природните ресурси, по-специално на почвата, водата и въздуха, вместо това да използва тези ресурси в рамките на модел на устойчиво развитие, който може да продължи във времето.

веган течен шоколад

1 отзив за HAZELNUT CREAM (100% ORGANIC & VEGAN) – YAMAMOTO NUTRITION

  1. Виктория Миладинова

    Страхотен продукт, препоръчвам с две ръце!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *