GLICIFER – YAMAMOTO RESEARCH

22.99 лв.

Наличност: Наличен

Glicifer ® е хранителна добавка на базата на бисглицинатно желязо с много висока абсорбция, фолиева киселина в нейната активна и най-биодостъпна форма (Quatrefolic), Витамин С и Витамин В12, за всички онези видове специфични дефицити, при които трудността на усвояването и поносимостта, също така силно намалява ефективността си за допринасяне за нормалното образуване на червени кръвни клетки, за производството на хемоглобин, който е полезен за транспортиране на кислород до тъканите на тялото. Благодарение на наличието на фолиева киселина, Glicifer допринася за нормалната хемопоеза.

Склад №: 2409089 | Партида: G1C200 | Срок на годност: 03/2023

2 налични

Описание

Glicifer ® е хранителна добавка на базата на бисглицинатно желязо с много висока абсорбция, фолиева киселина в нейната активна и най-биодостъпна форма (Quatrefolic), Витамин С и Витамин В12, за всички онези видове специфични дефицити, при които трудността на усвояването и поносимостта, също така силно намалява ефективността си за допринасяне за нормалното образуване на червени кръвни клетки, за производството на хемоглобин, който е полезен за транспортиране на кислород до тъканите на тялото. Благодарение на наличието на фолиева киселина, Glicifer допринася за нормалната хемопоеза.\

Приемайте по 1 саше дневно.

Железният бисглицинат изглежда е най-усвоимата форма през устата, демонстрирайки по-висока поносимост от други типични форми, които представляват стомашно-чревни нарушения и не пречи на други хранителни вещества, подкрепено от валидна литература от клинични проучвания.

Quatrefolic ® активната форма на фолиева киселина, състояща се от глюкозаминова сол на 5-метилтетрахидрофолат (5-MTHF), което я прави диспергираща се във вода и по-бионалично, гарантирайки, че не благоприятства потенциалното натрупване на метаболити, образувани по време на физиологичния процес на метаболизиране на фолиева киселина. Витамин С помага за стабилизиране на желязото в червата и улеснява по-доброто му усвояване. Витамин В12 е ценен за правилния синтез и образуване на червени кръвни клетки, чийто дефицит може да бъде свързан с този на желязо и е важен за защитата на нервната система.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „GLICIFER – YAMAMOTO RESEARCH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *