Разпродажба!

FLEX FORMULA – YAMAMOTO RESEARCH

39.99 лв.

Наличност: Наличен

4 налични

Описание

Yamamoto ® Research представя новата версия на Flex FORMULA ®, хранителна добавка, подходяща за всички спортисти, които по време на интензивната практика на своите дейности подлагат ставите и сухожилните структури на непрекъснат стрес.

Новата формула се предлага в преработен формат с колаген тип II, хиалуронова киселина, хондроитин сулфат под формата на смес „ChondrActiv ™“, патентована от Diana Naturals, глюкозамин, екстракт от Boswellia (BosliQ®AKBA), витамин D и витамин С.

ChondrActiv ™ е смес в стандартизирана форма с много висока бионаличност на три ключови елемента за здравето на ставите:

колаген тип II от пилешки хрущял (55%), който помага на структурата на хрущяла, на която се основават нашите стави, както и влияе върху здравето на нашите съединителни тъкани в тялото,хондроитин сулфат (12%) и хиалуронова киселина (1.5%), които осигуряват силна подкрепа на ставите и синовиалната течност, както е показано от клинични проучвания.

Глюкозаминът е съществен елемент, дължащ се на синергията, която свързва тези елементи в поддържането на здравето на ставите на спортиста, който постоянно ги принуждава да изпълняват. Като съставка на гликозаминогликаните и протеогликаните, намиращи се в синовиалната течност и в хрущялната матрица, тя се използва за биосинтеза на хиалуроновата киселина, синовиалната течност и протеогликаните на основната субстанция на ставния хрущял, елементите, подложени на постоянно износване по време на спортни занимания. дейност. Дефицит на глюкозамин или неговия метаболизъм може да намали степента на произвеждане на тези важни макромолекули, което води до слабост на специфични тъкани.

Също така, когато настъпят травми, метаболизмът на хрущяла може да претърпи модификации; в тази ситуация, интегрирането на глюкозамин, допълва ендогенните недостатъци на веществото, стимулира основата на биосинтеза, стимулира биосинтеза на протеогликани, предизвиква трофично действие върху ставния хрущял, благоприятства фиксирането на сяра в синтеза на глюкозаминогликани и протеогликани ,

Все по-често чуваме за противовъзпалителната и аналгетична сила на Boswellia, която има широк спектър от приложения в спорта и / или травматологията. От босвелия извличаме смолиста смола, която е богата на босвелови киселини, тетрациклични киселини и полизахариди и има мощно противовъзпалително и аналгетично действие, когато се използва при различни патологии на костно-съдовата система. Това действие се проявява чрез намаляване на болката и подуването и подобряването на подвижността на ставите, дори в етапите на възстановяване след травма или наранявания от различни видове.

Тези мощни активни съставки всъщност възпрепятстват действието на ензима 5-липоксигеназа, активен агент, отговорен за производството на вещества, които улесняват възпалителните процеси. Освен това, те инхибират еластази, силно разрушителни ензими, които атакуват и влошават еластичната част на тъканите, в които възниква възпалителен процес. В нашия продукт искахме да добавим съвършенство, което да подчертае въздействието върху възпалението и болката.

Това е направено с използването на Biosffered, BosLiQ®, течния екстракт с много висока бионаличност с уникални характеристики в сравнение с други форми на екстракти. Характеризира се с наличието на олеанолови липофилни пентациклични тритерпенови киселини (?? – босвелови киселини), урсолови киселини (?? – босвелови киселини) и техните съединения, както и от наличието на високи количества AKBA, което води до мощно противовъзпалително действие. реакция и контраст с болезнените процеси.

Наличието на витамин С допринася за нормалното образуване на колаген за физиологичната активност на хрущялите и на витамин D, който се намесва в поддържането на нормалното здраве на костите и мускулите.

добавка за стави
Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “FLEX FORMULA – YAMAMOTO RESEARCH”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *