FERRO FOSFOLIPIDICO – YAMAMOTO RESEARCH

38.00лв.

Наличност: Наличен

Анемията е състояние, което е резултат от намаляване на концентрацията на хемоглобина в кръвта. според последните данни от световната здравна организация има липса на хемоглобин до жителите на нашата планета и до 700 милиона се определят като “сериозно болни”.

3 налични

Описание

Ferro Fosfolipidico е хранителна добавка, осигуряваща 30 mg дневна доза от микрокапсулирано липозомно желязо LIPOFERTM микрокапсули. Желязото допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин * и за нормален кислороден транспорт в организма.

Продуктът се допълва с добавяне на витамин С, което увеличава абсорбцията на желязо. Анемията е състояние, което е резултат от намаляване на концентрацията на хемоглобина в кръвта. според последните данни от световната здравна организация има липса на хемоглобин до жителите на нашата планета и до 700 милиона се определят като “сериозно болни”.

Aнемия може да се появи в случай на повишено усилие или влошаване на спортните дейности, намалена чревна абсорбция, стареене, бременност, кърмене, генетични или хронични заболявания, дефицит на витамин B12 от желязо или фолиева киселина.

Ниското ниво на желязо в кръвта води до влошаване на производството на червени кръвни клетки. няколко червени кръвни клетки ще причинят по-лошо окисляване на всяко тяло, мускул и клетка. обменът на кислород и въглероден диоксид (отпадъчни газове от клетъчен метаболизъм) не може да бъде адекватно ефективен без достатъчно червени кръвни клетки.

При симптоми на недостиг на желязо включват:

>обща умора

>чувство на слабост

>студени крайници

>отслабена имунна система

>нестабилност на ноктите и косата

>промени в настроението

психическа умора, свързана с трудността на концентрацията.

Всички тези симптоми се отнасят до факта, че тялото няма достатъчно желязо, за да произвежда хемоглобин, който пренася кислород в основните, жизненоважни органи. при деца този недостатък може да доведе до обучение на трудности и значителна липса на внимание (добавяне на внимание).

Този дефицит се отнася предимно за жени с детероден потенциал, загубата на желязо по време на менструация или по време на бременност може да достигне до 25 % от оптималното ниво.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „FERRO FOSFOLIPIDICO – YAMAMOTO RESEARCH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *