ТОП ЦЕНА!

EVOPEP 32 – 700 ГРАМА

(1 клиентски отзив)

68.99 лв.

Наличност: Наличен

Какво е ревюлюционното в EvoPep 32? Ето и отговорите, преди дългото и научно наще ревю на продукта:

 • 100% хидролизиран суроватъчен протеин
 • патент за качество Optipep ® DH32 NEXT сертификат
 • сертификация и от Grass-Fed™
 • степен на хидролиза (DH) 32 (от където идва и името на продукта)
 • 65% от продукта се състои от пептиди с PM под 500 далтона и 83% под 1000 далтона
 • не съдържа ксантанова гума, карагенан и палмово масло
 • съдържа добавени храносмилателни ензими
Код: 18982-EVOP Категории: , Етикет:

Описание

Пазарът на протеинови добавки непрекъснато се развива и разпространява както в областта на спортните добавки, така и в тази на нутрицевтичните добавки, а Yamamoto ® Nutrition е иновативен „пионер“ във всичко, което науката и изследванията ефективно предлагат и демонстрират като сериозно валидни и ефективни. В резултат на съвместната работа с „Carbery“, водеща международна ирландска компания в сектора на хранителните млечни продукти, насочени към храненето на хората, ние решихме да оценим и пуснем конкретна хидролизирана протеинова формула, извлечена от суроватка, която искахме да идентифицираме под нашата марка OPTIPEP® DH 32 NEXT, предвид неговата повече от интересна особеност и абсолютното сертифицирано качество на 100% Grass Fed® суровина.

OPTIPEP® DH 32 NEXT е част от „ново“ поколение добавки на базата на млечни протеинови хидролизати, които преди са били предназначени единствено за употреба в неонаталното или клиничното хранене, които подобряват смилаемостта при липса на алергични явления и постигат максимално усвояване на този важен макронутриент за естествената физиология и човешкото развитие. Искахме да разширим това заедно с важната биологична стойност на суровината в спортния сектор, където протеиновата добавка е от изключителна важност и търпи непрекъснато развитие и където все повече и повече спортисти я използват, тъй като тя играе основна роля в възстановяване и подкрепа на мускулите. Предвид тяхната особеност да бъдат „предварително усвоени“ и следователно под формата на малки пептиди с ниско молекулно тегло, протеиновите хидролизати се оказаха ефективен фактор за насърчаване на възможно най-бързото и ефективно възстановяване, както и „бърза защита“ с много бърза бионаличност за запазване на мускулната тъкан при тренировка, както и подпомагане на нейната реконструкция. Системната биохимия ни учи, че абсорбцията, която характеризира малките пептиди, се случва по-бързо, отколкото при по-сложните протеини, както се случва с тези в млечен серум, казеин или „твърд“ протеин, вече доста бързо, тъй като протеиновите хидролизати са „предварително усвоени“ и не трябва да бъдат подложени на всички храносмилателни процеси. „Целият“ протеин, разбиран като дълъг полипептиден комплекс, очевидно има по-големи размери и по-високо молекулно тегло и изисква повече енергия и повече време за разрушаването на веригите, преди да може да се абсорбира.

Това не е всичко! Интересен факт е колко важно е да се има предвид по-голямата им скорост на бионаличност, дори по отношение на аминокиселините в свободна форма, поради различни вътреклетъчни транспортни „носители“ в червата. Следователно протеиновите хидролизати (вж. по-специално ди- и трипептидите) не се подлагат на храносмилане и се възползват от „преференциалната лента“ на вътреклетъчна абсорбция, която им позволява да се използват по всяко време по време на тренировката, т.е. преди, по време и веднага след тренировка. Дори ако целият организъм е ангажиран с мускулно усилие, възпалението от създаденото мускулно увреждане става остро, а при хормоните на стреса това създава среда, „неподатлива на усвояване“; има елементи като протеинови хидролизати, които успяват да заобиколят тази ситуация и да осигурят на спортиста необходимия материал, вече готов за реконструкция.

Иновацията EVOPEP32 идва от най-новата технология на Carbery, получена от напредъка по отношение на хидролизата, която направи възможно достигането на изключителна стойност от 32 точки и по този начин получаването на изключителна стойност от 65% от хидролизирания продукт с молекулно тегло по-малко над 500 далтона и дори 83% под 1000 далтона. Получените стойности на хидролиза и молекулно тегло, които наистина отиват „отвъд“, в сравнение с други видове протеинови хидролизати от същия клас на произход, които вече имат добро ниво на хидролиза със средно молекулно тегло на тези ценни високо биоактивни пептиди от 1569 далтона. Този резултат е получен при запазване на високата биологична стойност, която характеризира източника на суроватъчен протеин (VB 104) непроменен. За спортиста това се изразява в максимален добив по отношение на подкрепа на мускулите и подкрепа за възстановяване, благодарение на по-нататъшна еволюция по отношение на разтворимост, смилаемост, бърза абсорбция и бионаличност на елементите, без промяна или денатурация на биологичната стойност на протеините или пептидните връзки.

Като пионер по отношение на научните иновации, Yamamoto® Nutrition има привилегията да представи EVOPEP32 форма на хидролизат протеин, получен от суроватка, за по-нататъшни иновации, което гарантира най-бърза скорост на усвояване и изключителна смилаемост. Той също така премахва алергичните явления (изграден е от пептиди с още по-малки размери и молекулно тегло, които го правят „хипоалергенен“) за спортист, който се стреми да максимизира възстановяването след тренировка/производителност и противодейства на появата на „DOMS“ (забавено начало мускулна болка) и протеинов катаболизъм, предизвикан от тренировка; подобрява протеиновия синтез с по-бързо възстановяване на мускулите и поддържа по-добро здраве на имунната система. Наличието на малко количество лактоза е необходимо, за да може да се достигне тази изключителна степен на хидролиза в производствените процеси. Оттук и изборът за включване на ензима лактаза, за да се позволи по-добро усвояване дори от субекти, които са много чувствителни към тази потенциална непоносимост.

суроватъчен протеин

OPTIPEP® 32 NEXT представлява новото поколение добавки на базата на млечни протеинови хидролизати, родени от непрекъснати изследвания на Carbery, водещата международна ирландска компания в областта на млечните суровини. Технологичната иновация, получена от напредъка по отношение на хидролизата, позволи да се достигне стойност от 32 точки, като по този начин се получи 65% от хидролизирания продукт с молекулно тегло по-ниско от 500 далтона и дори 83% под 1000 далтона. Това се превръща в допълнителен пробив по отношение на бързото усвояване и бионаличност на елементите, полезни за реконструкция и мускулен растеж (протеин), без претоварване на стомашно-чревната система (усвоен с ензим протеин), подпомагайки мускулните процеси. Както всички други суроватъчни протеини на Carbery, EvoPEP32® е произведен от сертифицирана суроватка Grass-fed®, естествен и устойчив източник на протеин.

Допълнителна информация

Разфасовка

700 грама

Вкусове

Грейпфрут, Тарт чери

1 отзив за EVOPEP 32 – 700 ГРАМА

 1. Климент (потвърден клиент)

  Здравейте,
  Каква е разликата между този профукт и UltraWHEY COMPLEX, ползвам ги и двата, като единствено намирам разлика в разтварянето на дозата при този е по- трудно. Но ме интересува между двата конкретно разликата и вземането(пия ги след тренировка)

  • Belcho Hristov

   EvoPep е шедьовърът на суроватъчните хидроизолати, затова той се разтваря и по-бързо (по-лесно). Ultra Whey Complex е съчетание, комплекс, от суроваткови фракции, измежду които е и изолатната форма. А превъзходсквтото на EvoPep, да цитираме написаното и от ревюто е:

   – 100% хидролизиран суроватъчен протеин

   – патент за качество Optipep ® DH32 NEXT сертификат

   – сертификация и от Grass-Fed™

   – степен на хидролиза (DH) 32 (от където идва и името на продукта)

   – 65% от продукта се състои от пептиди с PM под 500 далтона и 83% под 1000 далтона

   – не съдържа ксантанова гума, карагенан и палмово масло

   – съдържа добавени храносмилателни ензими

   Питайте за в бъдеще, въпреки, че вснимателно във всяко ревю тук, са описано основните ползи, на всеки продукт, дори и той е да с няколко разновидности – както е в случая и със Iso-Fuji, Muscle Whey Complex – други суровткови протеини, които също имат разлики.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…