ESSENTIAL AMINO – ALPHAZER

90.00лв.

Наличност: Наличен

1 налични

Описание

Essential Amino Sustamine ® е хранителна добавка с подсладители, подходяща за възрастни спортисти, която осигурява незаменими аминокиселини от растителната ферментация, полезни за задоволяване на изискванията за протеин / азот и Sustamine® глутамин.

„Спортист ли сте на интензивни и изтощителни изпълнения?“ „На кетогенна, палео диета ли сте или в хранителни режими, които ограничават приема на въглехидрати?“ „Искате ли да избегнете проблеми, свързани с лошо храносмилане и усвояване на протеини, особено в контекста на добавки преди, по време или след тренировка?“

Много важно действие за поддържане на 360 ° за нашето тяло е осигуряването на достатъчно количество незаменими аминокиселини .

От 22-те аминокиселини (според Шърман), които тялото използва, за да произвежда протеини, осем от тях са класифицирани като „основни“, тъй като тялото ни не е в състояние да ги произвежда. В сравнение с останалите 14, ние трябва да получим останалите 8 аминокиселини от хранителни добавки или източници на добавки. Ако нашият организъм има осем незаменими аминокиселини в необходимите количества (спортистът има сигурна и потвърдена по-голяма нужда) и в правилната пропорция, той може сам да произведе останалите 14 несъществени киселини.

Основните аминокиселини са точно това: незаменими. Определени като такива, тъй като тялото ни не може да ги произвежда самостоятелно и те са от решаващо значение за стимулиране на протеиновия синтез на всички нива. Лесно е да се разбере колко важна роля играят незаменимите аминокиселини за спортиста (и не само), именно защото се опитваме да стимулираме мускулния растеж, за да се възстановим по-бързо от упражненията, да бъдем по-устойчиви на умора по време на чести изтощителни тренировки, на които бойците, преминават кръстосани монтьори, триатлети, велосипедисти или войници. Те често рискуват да се претренират и са склонни да консумират ценната си мускулна тъкан.

Есенциалните аминокиселини се намесват като отлична помощ за буфериране на тези чести проблеми. В допълнение към „великолепните 8“ основни неща, ние включихме Sustamine® , аланил-1-глутаминовият дипептид, характеризиращ се с много голяма разтворимост и по-висока стабилност от неговата по-малко разтворима свободна форма (L-глутамин), бързо разграждащ се до амоний. Sustamine®, който е под формата на дипептид, се усвоява по-лесно, благоприятства се от специфично селективни носители (PEPT1) и от по-ниски енергийни разходи, гарантиращи по-висока бионаличност. *

Препоръчително е да приемате една порция / порция във вода или напитка като специфична подкрепа за тренировъчната сесия, 30 минути преди и непосредствено след упражнението, с възможност в определени случаи (въз основа на хранителния режим, приема на протеини, и интензивност на физическата активност), за да го приемате 20 минути преди или 1-2 часа след основните хранения.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ESSENTIAL AMINO – ALPHAZER“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *