ТОП ЦЕНА

ENERACTIVE RECOVERY – ALPHAZER

55.99 лв.

Наличност: Неналичен

Eneractive Recovery е хранителна добавка, предназначена за спортисти, които практикуват интензивна физическа активност. Продуктът съдържа аминокиселини и въглехидрати.

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Описание

Eneractive Recovery е хранителна добавка, предназначена за спортисти, които практикуват интензивна физическа активност. Продуктът съдържа аминокиселини и въглехидрати. Въглехидратите допринасят за възстановяването на нормалната мускулна функция (свиване) след интензивно и / или продължително упражнение, което води до мускулна умора и изчерпване на запасите от гликоген в скелетните мускули (благоприятният ефект се получава чрез консумация на въглехидрати от всички източници до общо 4 g на кг телесно тегло, като започнете приема през първите 4 часа след тренировка и го завършите в рамките на 6 часа след такова упражнение). Екстрактът от кокос има поддържащо и възстановяващо действие.

Оптималната напитка, която да се използва преди, по време и след представянето на спортиста, трябва да отговаря на някои основни изисквания: поддържат постоянна енергийна ефективност, без пикове или капки в кръвната захар; имат много бърза способност за храносмилане и усвояване, така че елементите, които тя осигурява, могат да бъдат лесно използвани; трябва да има максимална стомашно-чревна толерантност, без да тежи стомаха, да дава подуване, ферментация, досадни спазми или осмотична диария; поддържа или възстановява правилната хидратация.

Eneractive Recovery отговаря абсолютно на всички изисквания, за да подобри и направи изпълнението по-ефективно и по-продължително по своята интензивност, насърчавайки по-бързо възстановяване на мускулите за спортисти от всеки спорт, които се подлагат на дълги и интензивни тренировки, особено ако тренировката се извършва с висока честота. Помислете само за тренировките на бегачи или колоездачи, или изтощителните тренировки на бойни спортове или кросфитмейтъри.

Eneractive Recovery поддържа спортни постижения, като внася енергия от сместа от три различни вида въглехидрати ( Isomaltulose Palatinose ™ , Maltodextrin Glucidex® и иновативния Cyclodextrin Cluster Dextrin® ), влизайки в действие много бързо, без да създава гликемични пикове и капки или прекомерна инсулинова реакция ; освобождаване в кръвта по неагресивен, продължителен начин. Няма да има така наречените гликемични „катастрофи“, а само бърза енергия за спортиста, който вече може да си позволи да удължи усилията благодарение на много постепенното освобождаване на тези скъпоценни въглехидрати.

От основно значение за спортиста в действие или когато току-що приключи тренировката е, че въвеждането на този вид въглехидрати няма да създаде храносмилателни усилия. Благодарение на своите химико-осмотични характеристики, тези въглехидрати бързо ще преминат през храносмилателния тракт, без да създават чувство на тежест, подуване или гадене, да бъдат бързо абсорбирани в червата, без да рискуват дискомфорт като коремни спазми или осмотична диария, често при някои добавки на базата на прости захари.

Eneractive Recovery съдържа смес от ценни разклонени аминокиселини (BCAA), както и всички незаменими аминокиселини, които са напълно и незабавно на разположение.

Присъства и Sustamine® , дипептидната форма с най-висока абсорбция на глутамин, което е от голяма помощ.

Наличието на L-цитрулин е допълнителна помощ за мускулна подкрепа.

Eneractive Recovery реагира много добре на един от най-важните проблеми за спортиста: хидратацията. Бегачът, велосипедистът, скиорът, боецът, всеки спортист трябва да има максимална производителност и да поддържа физиологичните си функции, като избягва дехидратацията по най-абсолютен начин. Един спортист трябва да се противопостави на този риск, особено в най-горещия сезон, когато изпотяването, с последващата загуба на електролити, се увеличава значително, рискувайки да компрометира представянето.

Така че, заедно с течности, които ще бъдат въведени по време и след изпълнението, за да се засили възстановяването на електролити, с използването на Eneractive Recovery ще осигури и лиофилизирана кокосова вода , великолепен естествен супер концентрат от силно бионалични минерални соли с голяма жажда – закаляваща и рехидратираща сила (тя е хипотонична).

Отзиви / Въпроси

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ENERACTIVE RECOVERY – ALPHAZER“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *