ТОП ЦЕНА!

EGG PROTEIN CAMBRIDGE ASSURED™ – 700 ГРАМА / 23 ДОЗИ

34.99 лв.

Наличност: Наличен

Egg Protein Cambridge Assured™ на бранда Alphazer представлява:

✔️ 100% протеин от яйчен белтък Cambridge Assured™ сертифициран

✔️ получава се чрез процес на дехидратиране на дисперсия на яйчен белтък

✔️ без ксантанова гума, карагенан и палмово масло

Код: Няма Категории: , , Етикети: ,
Разфасовки:

Описание

Alphazer ® Egg Protein Cambridge Assured ™ е хранителна добавка на базата на протеин от яйчен белтък, подходяща за спортисти, практикуващи интензивна физическа активност. Протеинът допринася за растежа и поддържането на мускулна маса. Яйчният белтък се счита за почти перфектния източник на протеин за човешкото хранене. Причината е проста: аминокиселинният състав на яйчния протеин е много подобен на необходимия за задоволяване на нуждите на човешкото тяло. Например приемът на яйчен протеин се препоръчва при алергия към млечен протеин или непоносимост към млечни продукти, но не само.

Благодарение на времето, необходимо за храносмилането им, яйчният протеин би ви помогнал да се чувствате сити за по-дълго време от другите източници на протеин. Яйчният белтък е една от най-популярните и пълноценни протеинови добавки, използвани от бодибилдърите с голям успех. Протеинът, съдържащ се в яйчния протеин, е „благородният“ протеин par excellence. С VB (биологична стойност) от 100 и PER (степен на протеинова ефективност) над 3. Максимумът, който може да се намери в протеинова добавка. Яйцата са богат източник на висококачествен протеин, но все още има много хора, които свързват консумацията на тази храна с прекомерен прием на мазнини и холестерол, отчасти присъстващи в жълтъка. Яйчен белтък на прах е изключително удобен начин да увеличите хранителния си прием на протеини, без неудобството да се налага да отделяте жълтъка от белтъка.

Alphazer ® разчита изключително на сертифицирани и акредитирани суровини. За линията BCAA избрахме суровини от Cambridge Commodities. Суровини, сертифицирани с клас А за Глобалния стандарт на BRC за безопасност на храните, издание 8 и произведени в съоръжения, регистрирани от Informed-Sport. След като суровината пристигне в Италия, тя се подлага на строги тестове за качество. Партидите се вземат проби и се тестват и след това крайният продукт се произвежда в съответствие с разпоредбите и се произвежда в италиански заводи. В допълнение към анализи за непоносимост като глутен и лактоза.

Сертифициране Cambridge Assured™: Яйчният протеин е протеин, състоящ се единствено и изключително от сертифицирана суровина Cambridge Assured™. 100% италианско производство: Яйчният протеин, подобно на всички продукти на марката Alphazer®, се сглобява и пакетира в Италия. Така че 100% италиански продукт. Без добавка на ксантанова гума, карагенан и палмово масло: в яйчния протеин той отсъства и не са добавени следните елементи, ксантанова гума, карагенан и палмово масло.

Приемайте 3 мерилки, равни (30 грама доза) в 300 мл вода, но не и по-малко!

Допълнителна информация

Вкусове

Ванилия, Шоколад

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “EGG PROTEIN CAMBRIDGE ASSURED™ – 700 ГРАМА / 23 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *