DOLESTIN _ YAMAMOTO RESEARCH

50.00лв.

Наличност: Наличен

Формулата Dolestin е предназначена да се възползва от капацитета на екстракти от куркума и джинджифил, за да контрастира с нарушенията, свързани с менструалния цикъл. В допълнение, екстрактът от джинджифил също има противовъзпалителни ефекти и се бори с локализираното напрежение . Екстрактите от черен пипер и джинджифил помагат за регулиране на стомашно-чревната подвижност и елиминирането на газовете. И накрая, екстрактите от черен пипер и куркума също имат антиоксидантни свойства.

 

1 налични

Описание

Dolestin ® е хранителна добавка, съдържаща растителни екстракти от куркума, джинджифил и черен пипер. Формулата му е предназначена да се възползва от капацитета на екстракти от куркума и джинджифил, за да контрастира с нарушенията, свързани с менструалния цикъл.

В допълнение, екстрактът от джинджифил също има противовъзпалителни ефекти и се бори с локализираното напрежение . Екстрактите от черен пипер и джинджифил помагат за регулиране на стомашно-чревната подвижност и елиминирането на газовете. И накрая, екстрактите от черен пипер и куркума също имат антиоксидантни свойства.

Благодарение на нарастващата употреба на подправката Куркума в нашите кухни, дори ние “западняците” все повече осъзнаваме свойствата на това растение с характерното му жълто коренище. Той отдавна се използва в аюрведичната медицина като средство за храносмилане, за лечение на чернодробни заболявания и заболявания на жлъчния мехур, както и инфекции с висока температура, подуване на корема и дизентерия … докато отличните му терапевтични свойства означават, че се използва широко и в традиционната китайска медицина

В западния свят са проведени множество изследвания за неговата ефективност, особено като противовъзпалително средство. Използван за лечение на артрит, “куркуминът” е ефективен и за подпомагане на черния дроб (благодарение на добре документираните си детоксикиращи свойства) и храносмилателни функции, както и осигурява мощен антиоксидант ефект срещу клетъчното стареене.

В допълнение, той насърчава заздравяването на рани и има положително действие върху мозъка и нервната система (депресивни синдроми), както и върху сърдечно-съдовата дейност. В допълнение към своите противовъзпалителни свойства, които, когато се комбинират с джинджифил, стават изключително ефикасни, куркуминът може да се използва за лечение на голямо разнообразие от заболявания, но наистина ли е панацея от всички болести? Е, достатъчно е да се каже, че последните проучвания показват и изненадващи резултати в областта на противотуморни лечения …

Добавката Dolestin® е създадена, за да противодейства и предотвратява отрицателните ефекти на възпалителните състояния, произтичащи от различни причини. Наличието на черен пипер увеличава биодостъпността на куркумина експоненциално, като по този начин компенсира лошите нива на абсорбция, когато куркумата се приема през устата самостоятелно.

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „DOLESTIN _ YAMAMOTO RESEARCH“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *