CREAMASS – 500 ГРАМА / 147 ДОЗИ

(1 клиентски отзив)

73.99 лв.

Наличност: Неналичен

Yamamoto ® Nutrition CreaMASS е хранителна добавка, под формата на креатин на прах, която осигурява 100% креатин монохидрат, препоръчва се за възрастни, ангажирани с интензивни физически упражнения. Креатинът повишава физическата активност в случай на повтарящи се дейности с висока интензивност и кратка продължителност (благоприятният ефект се постига при дневен прием на 3 g креатин).

Склад №: 24090089 | Партида (147 дози): М20566 | Срок на годност: 07/2026

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Код: 4926266001093 Категории: , , Етикети: ,
Разфасовки:

Описание

Какво представлява CreaPOWDER – креатин на прах? 

CreaPOWDER е хранителна добавка, която осигурява 100% креатин монохидрат. Креатинът подобрява физическото представяне по време на повтарящи се, високоинтензивни и краткотрайни дейности.

Прием на креатин на прах – предимства

Креатин (от гръцки κρέας = месо) е аминокиселинно производно, което присъства естествено  в тялото. Концентрацията му се повишава с увеличаване на мускулната маса. Намира се в храни от животински произход, но се произвежда и от черния дроб, бъбреците и панкреаса.

След като бъде синтезиран или приет чрез диета или добавки, той се поема от мускулната тъкан и се съхранява в мускулите. Креатинът е един от енергийните запаси на мускулите, използван за бързи и интензивни мускулни контракции. От метаболитна гледна точка, той се използва, за да отговори на нуждите на алактацидния анаеробен метаболизъм.

В спорта добавки с креатин на прах се използват като ергогенна подкрепа, но също така имат антиоксидантно и кардиопротективно действие.

Креатинът повишава физическата работоспособност, носи максимална мощност при тренировка и намалява чувството на умора.

Нашият CreaPOWDER съдържа най-изследваната форма на креатин: креатин монохидрат. Нарича се така, защото всяка молекула креатин вътре е свързана с органична молекула. Структурно, креатинът е органична азотна киселина, открита в гръбначните животни.

Начин на употреба

Добавете 1 лъжица (3,4 g) към чаша вода или друга напитка и приемайте веднъж дневно, за предпочитане по време на хранене.

креатин на прах
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Допълнителна информация

Разфасовка

500 грама

1 отзив за CREAMASS – 500 ГРАМА / 147 ДОЗИ

  1. Нико

    Хубаво ли е да се приема креатин при начианещи, които са в процес намаляне на килограми. Прочетох, че повишава силата доста.

    • Belcho Hristov (потвърден клиент)

      Основаната дейност на креатин монохидрата, като добавка, която се извлича от червените меса е да възстанови изчерпаните креатин фосфатни депа на мускулната клетка, в резултат на много движение или физическа активност. В тази връзка, ние не разгледжаме креатина като продукт за начинаещи, средно-напреднали или напреднали, а като продукт, който да добави стойност – в случая, повече суровина (креатин фосфат) в клетката. Това е причината силата да се увеличи. Същото ще получите, ако не приемате креатин, а просто консумирате повече червено месо, богато на креатин. А намаляването на килограми е процес на диетата – калориен дефицит Ви е необходим.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *