Разпродажба!

BROMELINA – YAMAMOTO RESEARCH

14.39 лв.

Наличност: Наличен

1 налични

Код: 9296-BROM Категории: , , Етикет:

Описание

Yamamoto® Research Bromelina – Bromelain е екстракт, богат на ензими, който произлиза от Ananas comosus (L.) Merr. Ананасът е показан за подобряване на храносмилателната функция и подпомага храносмилателния процес, ако се приема с храна.

Той също така поддържа изтичането на телесни течности и функцията на микроциркулацията, облекчава усещането на тежки крака и се бори с целулита. Bromelina е хранителна добавка, осигуряваща 2000 mg ензим при 5000 GDU активност на дневна доза. Bromelain е протеолитичен ензим, извлечен от стъблото на ананаса. Добавка на базата на бромелайн подпомага естествените защитни механизми на организма и е полезна за всички онези състояния, включващи свръхпроизводство на възпалителни вещества, дължащи се на възпалителни, травматични и болезнени процеси, засягащи скелета, мускулния апарат или други области като дихателната система.

Механизмът му на действие е добре известен като идеален за подобряване и поддържане на тонуса на кръвообращението (флеботоник) и насърчаване на благосъстоянието на костите и ставите, дихателната и пикочно-половата система. Бромелаинът е много добре познат ензим, намиращ се в ананасите, и въпреки че присъства във всички части на тези вкусни екзотични плодове, неговата максимална концентрация се намира в стъблото на плода, най-трудната част, която често се изхвърля при хранене.

Този конкретен ензим, наречен „протеолитичен“, е един от двата съставни ензима протеази, известни с храносмилането на протеини. Съдържа също амилаза, целулаза, кисела фосфатаза и пероксидаза в много малки количества. Тази роля вижда в това, че е способна да „разрушава“ сложната структура на протеините, така че тялото да може да усвоява и усвоява хранителни вещества и да изхвърля непотребните части. В комбинация с твърдо протеиново ястие, като например месо, то ще осигури значително подпомагане на храносмилането.

Ензимната активност на бромелайн може да се похвали и с други свойства, за които е по-известно, а именно противовъзпалителни, фибринолитични и антитромботични качества, които са го виждали използван от дълго време в здравния сектор. Всъщност има „исторически“ фармацевтични продукти на базата на бромелайн, посочени в „едемичните процеси с флогистичен характер в медицинската и хирургичната област“, ​​за да се намали подуването, възпалението и болката след натъртвания, стоматологични екстракции и хирургични процедури и да се ускори лечебен процес. Механизмите на реабсорбция на оток и намаляване на болката все още не са напълно ясни, но изглежда произтичат от блокиране на производството на хинин, мощно вещество, освободено от меките тъкани след травма. Освен това има увеличено производство на плазмин, ензимът, който разцепва фибрина и затова действа срещу кръвни съсиреци.

Благодарение на антиедемното си действие много жени знаят, че бромелаинът също често се предлага и използва със задоволителни резултати срещу застоя на течности, особено срещу подуване на долните крайници.

Добавката BROMELAIN съдържа 2000 mg ензими с активност равна на 5000 GDU на препоръчителна дневна доза и се препоръчва да помогне при храносмилателната функция, подпомага храносмилателния процес, ако се приема с храна, но преди всичко осигурява отлична подкрепа за източване на телесни течности и за функционалност на микроциркулацията, облекчаване на усещането на тежки крака и противодействие на несъвършенствата на целулита. много жени знаят, че бромелаинът също често се предлага и използва със задоволителни резултати срещу застоя на течности, особено срещу подуване на долните крайници.

Добавка с храносмилателни ензими
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “BROMELINA – YAMAMOTO RESEARCH”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *