BCAA TABLETS – ONE PROTEIN

22.00лв.60.00лв.

Наличност: Наличен

BCAA на One Protein е хранителна добавка с аминокиселини с разклонена верига в съотношение 2:1:1 и с добавени витамини В1 и В6.

Изчистване

Описание

BCAA на One Protein е хранителна добавка с аминокиселини с разклонена верига в съотношение 2:1:1 и с добавени витамини В1 и В6.

Съставките на Bcaa участват в следните физиологични функции: енергиен метаболизъм (vit.B1), намаляване на умората и умората (vit.B6). Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са важна група от незаменими аминокиселини, състоящи се от левцин, изолевцин и валин.

BCAA са сред деветте основни за човека аминокиселини, тъй като тялото ни не е в състояние да ги произвежда. Единственото снабдяване на организма е чрез ежедневна диета или добавки.

Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) представляват 35% от основните аминокиселини в мускулните протеини. Левцин, изолевцин и валин са основни аминокиселини, осигурени от различни хранителни протеини.

BCAA могат да се приемат като добавки, особено се препоръчват преди интензивни тренировки или  физическа работа. Bcaa съдържат съотношение 2: 1: 1 на левцин, изолевцин и валин.

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Допълнителна информация

Разфасовка

100 таблетки, 400 таблетки

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „BCAA TABLETS – ONE PROTEIN“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *