ТОП ЦЕНА

BARRETTA – SMILE CRUNCH

(2 клиентски отзива)

1.99 лв.

Наличност: Наличен

Barretta са натуралните барове на серията Smile Crunch, които в състава си комбинират полезните свойства на редица макро вещества. Барове за деца, които не съдържат глутен!

Склад №: 2409089 | Партида (Макадамия, бадем и кокос – без покритие): L2421 | Срок на годност: 30/09/2022

Склад №: 2409089 | Партида (Макадамия, бадем и кокос – с покритие): L1921 | Срок на годност: 31/08/2022

Описание

Barretta са натуралните барове на серията Smile Crunch, които в състава си комбинират полезните свойства на редица макро вещества. Барове за деца, които не съдържат глутен! Нека ги разгледаме по вкусове.

МАКАДАМИЯ, БАДЕМ И КОКОС – БЕЗ ПОКРИТИЕ

Бадем, кокос и макадамия ядки, събрани в едно, са вкусен бар източник на фибри и са продукт без глутен. Идеални по всяко време на деня, баровете Smile Crunch ® са закуската, предназначена да направи вашите моменти вкусни. Бадемите са невероятен резерв от хранителни вещества, запас от енергия за тези, които водят активен начин на живот. Те съдържат отлични количества наситени мазнини (омега-3), протеини, растителни влакна, минерали и витамини. Същото важи и за ядките макадамия. Особеностите на този плод са важните хранителни свойства. Ядките от макадамия са семена от масло, особено богати на полезни мононенаситени мастни киселини. Макадамията е особено енергична храна, поради което е отлично допълнение към диетите на спортисти и хора, които водят активен начин на живот. Богати на въглехидрати и протеини, ядките макадамия също са невероятен резерв от магнезий и се поддават на бързо попълване на минералните соли, загубени при нормалното изпотяване. Този вкус Barretta на Smile Crunch ® съдържа и сушен кокос. Кокосът е много богат на калий и съдържа също цинк, желязо, мед, фосфор, магнезий и в по -малка степен други минерали. Той осигурява дял от витамини от група В и витамини С, Е, К и J. Той е доста богат на аминокиселини, фибри и захари.

МАКАДАМИЯ, БАДЕМ И КОКОС – С ПОКРИТИЕ ОТ ТЪМЕН ШОКОЛАД

Бадемите са невероятен резерв от хранителни вещества, запас от енергия за тези, които водят активен начин на живот. Те съдържат отлични количества наситени мазнини (омега-3), протеини, растителни влакна, минерали и витамини. Същото важи и за ядките макадамия. Особеностите на този плод са важните хранителни свойства. Ядките от макадамия са семена от масло, особено богати на полезни мононенаситени мастни киселини. Макадамията е особено енергична храна, поради което е отлично допълнение към диетите на спортисти и хора, които водят активен начин на живот. Богати на въглехидрати и протеини, ядките макадамия също са невероятен резерв от магнезий и се поддават на бързо попълване на минералните соли, загубени при нормалното изпотяване. Добавката на качествен тъмен шоколад прави барът отличен избор за следобедно кафе с натурални суровини. Или по всяко време на деня, като допълнителен източник на микро и макронутриенти. 

BARRETTA - SMILE CRUNCH

Допълнителна информация

Вкусове

Макадамия бар, бадем и кокос – без покритие, Макадамия бар, бадем и кокос – с покритие от тъмен шоколад

2 отзива за BARRETTA – SMILE CRUNCH

  1. Роси

    Мога ли давам по цял десерт на детето ми, то е на 8 години?

  2. Belcho Hristov

    Здравейте Роси. Можете, да. Продуктът е създаден за деца.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.