ASTRAGALO – YAMAMOTO RESEARCH

22.99 лв.

Наличност: Наличен

11 налични

Описание

Astragalo е хранителна добавка, осигуряваща 400 mg екстракт от корен на астрагал на дневна доза. Първоначално от Далечния Изток и Китай, фитотерапевтичен елемент, използван от древни времена както в западната медицина, така и в традиционната китайска медицина, Астрагал (и по-специално корените му) чрез тонизиращото си действие може да повиши прага на резистентност към стресови фактори, да стимулира тъканните подобрения и още много други.

Въпреки това традиционната китайска употреба на растението е насочена към стимулиране на Chi на далака и белите дробове, т.е. онези органи (заедно с бъбреците), които са основни за енергийните потоци на тялото и следователно и за защитна енергия и имунитет.

Когато времето стане по-студено, Astragalus представлява едно от най-ефективните природни средства за укрепване на защитните сили на имунната система и предотвратяване и лечение на заболявания, причинени от настинка и грип, поради доказаните му имуностимулиращи свойства за предотвратяване на инфекциозни заболявания, особено вируси, настинки и грип .

Всъщност действието му произтича от противодействие на атрофията на органи като далака, тимуса и чревните лимфни възли и насърчаване на фагоцитния капацитет и трансформацията на Т-лимфоцитите.

астрагал
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ASTRAGALO – YAMAMOTO RESEARCH”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *