ТОП ЦЕНА!

AKG TABS – YAMAMOTO NUTRITION

(1 клиентски отзив)

31.99 лв.

Наличност: Наличен

AKG TABS е хранителна добавка от аргинин алфа-кетоглутарат, която е полезна в случаите на понижен хранителен прием на това хранително вещество

1 налични

Код: 8856-AKG Категории: , Етикети: ,

Описание

AKG TABS е хранителна добавка от аргинин алфа-кетоглутарат, която е полезна в случаите на понижен хранителен прием на това хранително вещество. Аргинин алфа-кетоглутаратът е аргинин аминокиселина, свързана с алфа-кетоглутарат, ключов посредник в цикъла на Кребс и метаболизма на аминокиселините. Алфа-кетоглутаратът е един от най-важните азотни транспортери в метаболитните процеси. Аргинин, като прекурсор на азотния оксид (NO), е все по-популярен сред спортистите. Алфа-кетоглутаратът е кетоацид, който се получава по време на деаминирането на глутамат и има роля в енергийните процеси на човешките клетки.

аргинин алфа-кетоглутарат
Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

1 отзив за AKG TABS – YAMAMOTO NUTRITION

  1. Стилиан Нончев

    Много съм доволен от продукта. Комбинирам го с Креатин и мисля да включа и Трибестан по нататък.

    • Belcho Hristov

      Здравейте. Първо, благодарим за обратната връзка. В знак на това, че ние полагаме усилия и работим за всички, ще подскажем, че Трибестан науката вече доказа, че не работи оптимално, във вида, в който беше предлаган. Затова във формулите на Yamamoto няма вече Tribullus terrestris. А има Д-аспартамова киселина например, екстракт от сминдук – продукта е Testorol, a другите опции са ви, опитайте ги Race Performance или Virafil.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *