AMINODEX POWDER AJINOMOTO ® AJIPURE – 24 САШЕТА / 24 ДОЗИ

78.99лв.

Наличност: Наличен

AminoDex Powder – Ajinomoto ® & Ajipure ® е хранителна добавка, произведена с есенциални аминокиселини от растителен произход и специална методика на ферментация със съдействието на Ajipure ®.

✔️ 100% незаменими аминокиселини (EAA) от растителна ферментация с добавен l-аланил l-глутамин

✔️ AjiPure ® Ajinomoto ® сертификация

✔️ съотношение на l-левцин, l-изолевцин, l-валин: 2:1:1

✔️ повишена абсорбция на вода и електролити поради наличието на l-аланил l-глутамин

✔️ подкрепа за протеинов синтез и развитие на мускулна маса

✔️ противодейства на катаболизма и подпомага производителността

Склад №: 24090089 | Партида: C22A259 | Срок на годност: 01/03/26

1 налични

Разфасовки:

Описание

Характеристиката на AminoDEX ® POWDER Ajinomoto ® AjiPure ® се крие точно в извличането от растителни съставки, което означава, че този аминокиселинен пул се счита за „фармацевтично чист“ Те са не пептиди, те са аминокиселини в свободна форма, които навлизат в кръвта и мускулите много по-бързо от всеки друг източник на протеини.

Всичко това допринася за значително подобрение в използването на азот. Освен това, в AminoDEX ® POWDER Ajinomoto® AjiPure ® има дипептид L-Alanyl-L-Glutamine, който носи допълнителна добавена стойност на продукта. Участва в обмена на азот между тъканите и в производството и съхранението на глюкоза, той също играе много важна роля в овлажняването на мускулната клетка. AminoDEX ® POWDER Ajinomoto ® AjiPure ® е най-новият модел хранителна добавка от Yamamoto® Nutrition. AminoDEX® POWDER Ajinomoto ® AjiPure ® е иновативна добавка с незаменими аминокиселини от растителен произход, получени чрез метода на ферментация Ajipure ®.

Иновацията, донесена от AminoDEX ® POWDER Ajinomoto ® AjiPure ®

На първо място от неговия произход, тъй като AminoDEX® POWDER Ajinomoto® AjiPure® е формулиран с есенциални аминокиселини в свободна форма от растителен произход (тип бобово растение), получени от характерния процес на ферментация на Ajipure®, с добавяне на L-Alanyl-L -Глутамин, суровини с отлично качество. Тези аминокиселини в свободна форма, получени любопитно, имат структура, много подобна на тази на човешкия скелетен мускул и стават бионалични по възможно най-бързия начин, в сравнение с всяка друга форма на аминокиселина/протеин. Следователно, без да ангажират храносмилателния тракт, те могат да бъдат усвоени от червата за броени минути. Не само! Другата „силна страна“ и много ценна се получава от абсолютна ефективност при задържане на азот, използва се практически 98/99%, с драстично (почти нулево) намаляване на производството на азотни отпадъци, защитавайки по този начин „филтрите“ на организъм (черен дроб и бъбреци).

На практика целият аминокиселинен материал е достъпен поради неговата „пластична“ репаративна способност. В допълнение, още един ефективен рицар, който добавя към скъпото великолепно есенциално „8“, което е Sustamine, аланил-l-глутамин дипептид с характеристики на абсорбция, които очевидно превъзхождат обикновения L-глутамин за максимална клетъчна хидратация по време и/или след тренировка, насърчаване на лечебните процеси, които ще се задействат след тренировка, също така подпомагане на имунната система, започвайки от чревната стена. Следователно: бързо достъпни аминокиселини, 98-99% налични за по-бързо и по-ефективно възстановяване. И колкото по-бързо се възстановите, толкова по-скоро можете да се преквалифицирате и… по-бързо постигате целите си.

Беше 2017 г., когато работната група Yamamoto® реши да пусне на пазара „различен“ аминокиселинен продукт. Чрез проучване кои биха могли да бъдат най-бързите и най-ефективните форми за максимизиране на бионаличността на аминокиселини в мускулите, ето „AminoDEX® POWDER Ajinomoto® AjiPure®“ Какво отличава нашия AminoDEX® POWDER Ajinomoto® AjiPure® по толкова специален начин от други продукти, базирани на незаменими аминокиселини? 1- При извличане от растителни съставки, които карат тази група аминокиселини да се счита за „фармацевтична чистота“ (100% Ajipure®) 2- Добавянето на дипептида L-Alanyl-L-Glutamine, който носи допълнителна добавена стойност към продукта.

Участва в обмена на азот между тъканите и в производството и съхранението на глюкоза, той също играе много важна роля в овлажняването на мускулната клетка. 3- Другата „силна страна“ и много ценна се получава от абсолютна ефективност върху задържането на азот, използва се практически 98/99%, с драстично (почти нулево) намаляване на производството на азотни отпадъци. Успехът на AminoDEX® POWDER Ajinomoto® AjiPure® накара различни марки несъмнено да копират успешна и иновативна формула. Комбинацията от EAA Ajipure® и L-Alanyl-L-Glutamine, лансирана от Yamamoto® през 2017 г., вече присъства и е гордостта на много компании в сектора. Това свидетелства за ефективността и иновациите в създаването на продукти, които винаги отличават компанията Yamamoto® от конкуренцията. Yamamoto® е източник на вдъхновение, но има само един Yamamoto®. Пазете се от имитации.

Приемайте по 1 саше дневно – преди или след натоварвания! Както и при нужда, между храненията, разтворете сашето в 250 мл вода.

Допълнителна информация

Тегло0.195 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AMINODEX POWDER AJINOMOTO ® AJIPURE – 24 САШЕТА / 24 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *