Разпродажба!

AMINO-ELITE – 30 САШЕТА / 15 ДОЗИ

112.99 лв.

Наличност: Наличен

Yamamoto ® Nutrition с гордост представя Amino-Elite, продуктът за преди тренировка за всички атлети, които търсят енергия, подобрена производителност и най-важното, подобрена телесна композиция. Заради важните съставки, които специално Neil Hill (траньорът на Yamamoto Nutrition) създаде за всички нас.

Склад №: 24090089 | Партида: 21D0735 | Срок на годност: 10/2023

1 налични

Описание

Днес на пазара има много широка гама от хранителни добавки за употреба като „предтренировъчни“ и също толкова предназначени като „термогенни“ или „изгарящи мазнини“, които често се характеризират с подвеждащи или преувеличени твърдения, с елементи в съдържанието им със съмнителни характеристики и съмнителна ефикасност, дори стигайки дотам, че съдържат елементи, които могат да увредят здравето на самия потребител.

Общ знаменател, характеризиращ продуктите от този тип, „предтренировъчни“ продукти със стимулиращ и дори термогенен ефект е кофеинът, съдържащ се в различни дози и често комбиниран с други подобни стимулиращи вещества. Категорията „предтренировъчни“ добавки е разработена, за да подпомогне спортистите в осигуряването на определено количество енергия по време на тренировка, повече концентрация, повече толерантност към умората. Кофеинът, който винаги е протагонист, предлага осезаеми и бързо забележими ефекти, осигурявайки психофизичен прилив на енергия чрез блокиране на аденозиновите рецептори на мозъка, което поддържа нивата на невротрансмитера „аденозин“ ниски.

Блокирането на тези рецептори ви помага да се почувствате по-енергични, бистри и бдителни. Дори когато човек е в състояние на умора, поради фази на психофизичен стрес, диетични дефицити или липса на почивка, ние знаем, че кофеинът действа. Тези продукти също са формулирани със стимулатори на азотен оксид, като аргинин или неговите естери, или още по-добре, цитрулин и/или други вещества, които влияят на вазодилатацията, за доставяне на по-богата на хранителни вещества и кислородна кръв към мускулите и премахване на метаболитните отпадъчни продукти. Благодарение на самия кофеин, комбиниран с други фитоекстракти, на тези продукти се приписва термогенен ефект, за да подпомогне изгарянето на повече мастна тъкан.

Спортистът обаче не винаги иска да използва продукти, съдържащи кофеин (или други вещества, които стимулират нервната система), защото те просто са непоносими, защото не търсят прекомерна нервна стимулация, която продължава с течение на времето до точката на компрометиране на последваща почивка (тези, които тренират следобед или вечер), или защото не искат да стимулират надбъбречните жлези и свързаната с тях секреция на адренергични или стресови хормони с всичко това, което предполага.

Тези условия са все по-очевидни за един спортист, така че има нарастваща нужда от намиране на продукти, които са ефективни за насърчаване на концентрацията, яснотата на представянето, по-добро мускулно изпомпване, богато на хранителни вещества и кислород, и може би в същото време да стимулират по-голяма термогенеза без отрицателни ефекти от елементи, които влияят на нервната система твърде много, за да увредят основния компонент за всеки спортист: почивка. Днес пазарът предлага и редица „нестимулиращи“ продукти преди тренировка, които все още могат да осигурят енергия, концентрация, мускулна помпа и дори да насърчат мобилизирането на мастни киселини, но без да съдържат кофеин или други „стимулиращи“ елементи.

Както беше предложено от най-добрия треньор Нийл Хил, с когото тази формулировка за Neil Hill Approved Line беше решена и пусната на пазара: „Този ​​нов продукт, предназначен да стане още един топ продавач, се роди от непрекъснато нарастващата нужда от продукт, който работи, който може да се използва повече от веднъж на ден, който поддържа мускулната маса защитена, подхранена и наситена с кислород, който може ефективно изгаря мазнините, като същевременно запазва възможността за извършване на удовлетворяващи тренировки, но без да има отрицателни ефекти, които засягат нервната система и следователно възстановяването.“

Amino Elite се състои от:

  • незабавни аминокиселини с разклонена верига (InstAA®) с много висока разтворимост за запазване целостта на мускулите при интензивни тренировки, по-бързо възстановяване от DOMS, противодействие на умствената умора и осигуряване на „спешна“ енергийна подкрепа, особено при нискокалорични и нисковъглехидратни диети;
  • L-цитрулин, аминокиселина, способна силно да стимулира азотния оксид, за да насърчи притока на кръв към мускулите и свързаното с това отстраняване на отпадъци, подобрявайки издръжливостта и тренировъчната ефективност;
  • зелен чай, признат със своите благоприятни ефекти върху термогенезата и борбата със задържането на вода;
  • Rhodiola rosea, известен адаптоген, използван от векове заради доказаната си способност да понася стрес и умствена и физическа умора.

Това има антикатаболен ефект, особено в контекста на намаляване на калориите или нисък прием на въглехидрати, за насърчаване на мобилизирането на мастни киселини и за активиране на термогенезата, както и за подобряване на производителността и издръжливостта с по-добра толерантност към умствена и физическа умора. Amino-ELITE е изключително универсална добавка за тези, които искат да постигнат максимални резултати по време на загуба на тегло, с нискокалорични или нисковъглехидратни диети, дори два пъти на ден, за всички спортисти, които не искат да използват стимуланти, и може да се използва преди тренировка , или преди кардио на празен стомах, няколко пъти на ден.

Това е без никакви негативни симптоми, които биха могли да променят тренировката (нервност, тахикардия, прекомерно изпотяване, гадене…), но с помощта на добавка, която работи за запазване на мускулната маса и изгаряне на излишната мастна тъкан с истинска ефективност. Но големият герой на изключителната ефективност на този продукт, без помощта на стимуланти, е добре познатият патент Slendacor®, което го прави ефективна добавка, насочена към подобряване на телесния състав. Slendacor® се основава на патентована комбинация от три добре познати подправки от традиционната източна медицина, подбрани и комбинирани заради способността им да действат синергично, за да инхибират натрупването на мазнини в мастните клетки и да подобрят способността на тялото да изгаря мастната тъкан безопасно и добре. толериран начин.

Изследователи от Laila Nutraceuticals, които разработиха Slendacor®, проучиха повече от 400 аюрведични билки, за да определят кои инхибират липогенезата и кои насърчават липолизата и установиха, че именно тези три билки, комбинирани, са най-ефективни (Curcuma longa, Murraya koenigii и Moringa oleifera) и след това ги тествали in vitro и in vivo, за да оптимизират съотношението им за максимални резултати.

Резултатите от най-новото клинично изследване със Slendacor® потвърждават интересно множество значими данни за тези, които целят максимизиране на телесния състав, за разлика от много продукти със съмнителен състав, с малко данни в тяхна полза (когато има) и без да са вредни или забранени вещества. Анализите на клиничните изследвания на проучванията показват, че статистически значими намаления на търсените параметри са наблюдавани от 14-ия ден нататък, което сочи към почти постоянна загуба на тегло, подкрепяйки успеха на дългосрочната загуба на тегло и мастна мазнина в сравнение само с диета и упражнения.

В допълнение, от това скорошно клинично проучване, подкрепящо Slendacor® като най-продаваната съставка за управление на теглото в света, субектите са от широк възрастов диапазон и са били здрави хора с наднормено тегло, без затлъстяване, чиито анализи показват статистически значимо намаление (p < 0,0001) в ключови параметри са наблюдавани от 14-ия ден, когато е демонстрирана статистически значима загуба на тегло, със значително намаляване на обиколката на талията и без намаляване на чистата маса.

Клинични изследвания:

  • Slendacor® насърчава загубата на тегло, намалява индекса на телесна маса (ИТМ), влияе положително на нивата на холестерола, триглицеридите и адипонектина и инхибира натрупването на мазнини в адипоцитите по дозозависим начин по много добре поносим начин;
  • Slendacor® намалява теглото с 47% повече от плацебо диетата;
  • постигната е значителна загуба на тегло от 9% от 14-ия ден, както и намаляване на индекса на телесна маса след 8 седмици;
  • серумните нива на адипонектин (който регулира много важни метаболитни процеси, включително регулирането на кръвната глюкоза и използването на мастни киселини като енергиен източник) са повишени с повече от 20%, докато тези на грелин, хормонът, който влияе върху повишения апетит, са били значително намален.

Приамйте по 2 сашето 30 мин преди натоварвания. Разтворете във вода – 20–250 мл.

Допълнителна информация

Вкусове

Портокал

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AMINO-ELITE – 30 САШЕТА / 15 ДОЗИ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *