ALMOND CREAM (100% ORGANIC & VEGAN) – YAMAMOTO NUTRITION

(2 клиентски отзива)

29.99 лв.

Наличност: Наличен

✔️ 100% бадемов крем

✔️ 100% от биологично земеделие

✔️ Без оцветители

✔️ Без консерванти

✔️ Без хидрогенирани масла

✔️ Без рафинирани захари

✔️ Без добавена сол 

Склад №: 03090176 | Партида: AG144 | Срок на годност: 30-12-2023

5 налични

Описание

100% Organic & Vegan Almond Cream е био крем за мазане от Yamamoto ® Nutrition. Съдържа 100% бадеми без добавена захар (в състава на продукта са единствено естествено съдържащите се  захари).  Идеален за пълнене на тост или десерт и да придружава вашата закуска.

Препоръчваме порция от 15 g, съответстваща на 1 супена лъжица.

Защо на повърхността има слой масло, отделен от крема отдолу?

Това разделяне е демонстрация на пълното отсъствие на емулгатори в буркана. Кремовете за мазане, които са гладки и идеално хомогенни, имат този аспект благодарение на съдържанието на емулгатори. Yamamoto® Nutrition е избрала да произвежда органични и натурални продукти и не използва емулгатори или консерванти. За да направите скъпоценните органични и натурални хранителни кремове Yamamoto® меки и подходящи за мазане, просто вземете лъжица и пробийте дупки във втвърдената паста, така че маслото да проникне обратно във вътрешността. След това разбъркайте с енергия във всички посоки, докато консистенцията стане мека и хомогенна.

Какви са разликите между органичен продукт и индустриален продукт?

Много проучвания подчертават колко органичните храни са по-добри в много отношения. Освен че имат по-голям хранителен прием, те имат минимално количество химически остатъци в сравнение с индустриалните продукти. За да се подчертаят тези разлики, е проведено изследване от British Journal of Nutrition, което подчертава техните предимства. Суровината, използвана в хранителните кремове Yamamoto®, идва само от биологично земеделие. Терминът органично земеделие обозначава метод на култивиране и отглеждане, който позволява използването само на естествени вещества, изключвайки използването на вещества за химичен синтез (торове, хербициди, инсектициди).

Биологичното земеделие означава разработване на модел на производство, който избягва прекомерната експлоатация на природните ресурси, по-специално на почвата, водата и въздуха, като използва тези ресурси в рамките на модел на устойчиво развитие, който може да продължи във времето.

2 отзива за ALMOND CREAM (100% ORGANIC & VEGAN) – YAMAMOTO NUTRITION

  1. Людмила Миладинова

    Страхотен!

  2. Цветелина

    Уникален!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *