ALKA AMINO – YAMAMOTO NUTRITION

70.00лв.

Наличност: Наличен

1 налични

Категория: Етикети: ,

Описание

Yamamoto® Nutrition Alka AMINO е основна хранителна добавка за аминокиселини с добавени витамини и минерали. Основните аминокиселини са тези, които тялото не е в състояние да синтезира и които следователно трябва да идват от диетата.

Магнезият допринася за баланса на електролитите. Alka AMINO се състои от основни аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани от организма, включително следните: изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан, валин. Разклонените аминокиселини (BCAA) са едни от най-важните и представляват 35% от аминокиселините в мускулните протеини.

Количеството левцин е по-високо в Alka AMINO, тъй като е една от най-важните аминокиселини. Alka AMINO се предлага в удобни, лесни за гълтане таблетки. Наличието на цитратни минерали (калиев цитрат, магнезиев цитрат) Alka AMINO създават този уникален продукт по рода си!

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ALKA AMINO – YAMAMOTO NUTRITION“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *