Ai-LIPOROL- YAMAMOTO NUTRITION

87.00лв.

Наличност: Наличен

2 налични

Категория: Етикети: ,

Описание

Заедно с целенасочена диета, тренировка и сърдечно-съдова активност, когато се опитвате да загубите колкото се може повече мастна тъкан , за психофизично благополучие или за състезание по бодибилдинг, широкото използване на термогенни добавки е добре известно. Светът на добавките също не помага в тази област с разпространението на много, твърде много продукти на съмнителна и поне недоказана реална ефективност. Много пъти те често те “натоварват” със “стимулираща” сила на централната нервна система, което дава повече “пламък” в главата, отколкото ….. към истинската термогенеза.

Или намираме други продукти, които са смесица от елементи, може би дори такива, които са действително ефективни, но с минимални дози, създаващи хаос и ненужни разходи. Добре е да се подчертае, че термогенните вещества не правят разлика, ако хората не следват адекватна диета, но ако те са продукти с реална ефективност по отношение на използваните елементи и дози, те все пак могат да осигурят добър “тласък” на метаболизма и да бъдат благоприятни съюзници, които работят в синергия, и да стимулират тялото напред към тази цел. Без основите на целевото хранене те не са много ефективни.

В проучванията ние в Ямамото  винаги търсим най-добрите суровини и истинското научно естество, които да се транспортират на пазара всеки път, когато искате да стартирате продукт.

Друг пример е Ai-LIPOROL®, мощен термоге от ново поколение.

Революцията, която този продукт носи в своята типология, възниква от вкарването на нови ефективни и синергични активни елементи, които най-добре насърчават термогенезата и мобилизирането на натрупаните мазнини без ненужно (и увреждащо) обогатяване на стимуланти. Целта тук е преди всичко да изгаря мазнините и да не кърви надбъбречните жлези или да създаде разстройства на метаболитно ниво. Какво го прави толкова “ефективно” тогава? Както често се случва, моят отговор е SYNERGY на действието на елементите, както и някои “новини” от научния фронт.

Тук се роди Ai-LIPOROL®, , които благоприятстват изхвърлянето на натрупаните мазнини. Гвинея пипер или райски зърна, семена от растение, използвано в Африка като здравословна подправка с остър аромат, от които се правят проучвания за задълбочаване на познанията ни за техните интересни ефекти върху метаболизма. Изследванията (върху хората) демонстрират мощно увеличение на термогенезата благодарение на способността за трансформиране на бялата мастна тъкан в кафява мастна тъкан (BAT), с по-голям контрол върху гликемията и засягаща висцералната мазнина.

Спомняме си как тази мастна тъкан е враг на наднорменото тегло и затлъстяването или във всеки случай на всички, които искат да отслабнат, защото вместо да съхранява излишния липид в адипоцитите, той стимулира тяхното изхвърляне чрез “топлинна дисперсия”. Просто кафявата мастна тъкан изгаря излишната мазнина, за да произведе топлина, а зърнените раи са страхотни активатори на тази термогенна система.

Ако трябва да преценим каква е истинската новост в областта на добавките за изгаряне на мазнини, които в момента са все по-остарели или тенденции към прекомерна и понякога вредна нервна стимулация, ето го. С научни изследвания за подкрепа.

Капсаицин, типичен алкалоид на “пикантността”, присъстващ в лют червен пипер, който има добре документирани свойства на нарастващата термогенеза, мобилизира използването на мастни киселини, дори да възпрепятства натрупването им. Подобно на райските зърна, капсаицинът и капсаициноидите са в състояние да активират кафява мастна тъкан, с голям ефект върху термогенната мощност. Капсаицинът и други капсаициноиди са мощни агонисти на TRPV1 рецептори и следователно са в състояние да активират допълнително кафява мастна тъкан, благоприятствайки разсейването на излишните мазнини като топлина. Освен това, тези молекули индуцират генерализирано активиране на симпатиковата система, която на свой ред чрез освобождаването на норадреналина има стимулиращо действие върху активността на НДНТ.

Зеленото кафе, благодарение на действието на хлорогенната киселина, се намесва в храносмилането, намалява количеството въглехидрати, асимилирани през червата и следователно ограничава приема на калории от всяко хранене, пречиствайки освобождаването на захари в кръвта от черния дроб, като по този начин стабилизиране на гликемията, притискане на тялото към въздействие и използване на мастната му маса като източник на енергия, намаляване на феномена гликогенолиза на черния дроб, чрез инхибиране на ензима глюкоза-6-фосфатаза. В допълнение, зеленото кафе инхибира липазите, храносмилателните ензими, чиято роля е да повлияят на триглицеридите, като по този начин причиняват намаляване на смилането на мазнините и натрупването им в черния дроб и други части на тялото.

Глюкомананът е водоразтворимо диетично влакно, извлечено от Гъбата Konjac . Изследванията показват, че употребата му допринася за увеличаване на чувството за пълнота, облекчаване на запек и намаляване на нивата на кръвната захар, както и намаляване на холестерола и телесното тегло. Когато се смесва с вода, Glucomannan става обемно като гел и може да умножи обема си до 17 ti

Зелен чай: който съдържа няколко мощни антиоксиданти, включително epigallocatechin gallate или EGCG. Този елемент, комбиниран с кофеин, който също се съдържа в зеления чай, има силна способност да стимулира метаболизма на организма и по този начин да ускори загубата на тегло чрез термогенеза. В допълнение, катехиновите полифеноли, които присъстват в зеления чай, стимулират мускулните клетки и черния дроб да използват повече мастни киселини. Освен това зеленият чай е богат на теофилин и теобромин, две вещества, които подпомагат диурезата. Благодарение на катехина, който инхибира транспорта на глюкоза до мастните клетки, повишаването на нивата на кръвната захар е умерено. Когато инсулинът е стабилен, чувството за глад е още по-голямо, така че това ограничава “гладните атаки” и риска от съсипване на усилията ни, може би с боклуци, които ще добавят ненужни и вредни калории към нашето тяло.

Теоброминът (какао), вещество, присъстващо в черен шоколад, е ксантин, подобен на кофеин, който стимулира централната нервна система, но не толкова “агресивно”. Тя обаче е силно ергогенно вещество с продължителни ефекти, което помага да се противодейства на катастрофите, свързани с употребата на кофеин, и не предизвиква никаква зависимост. Ето защо, теоброминът има липолитична сила, тъй като увеличава термогенезата, без да причинява състояния на тревожност или палпитация, помага за подобряване на чувствителността към инсулин, избягвайки шпайкове и удари на гликемията или глада и спомага за вазодилатация, мускулна изпомпване и сърдечно здраве.

Горчив портокал (Citrus aurantium): цитрусови плодове, притежаващи свойства, добре познати с термогенната си активност, които съдържат специфичен състав от екстракти (синефрин, N-метилтирамин, хорденин, октопамин, тирамин), способни да стимулират метаболизма. мазнини, депозирани преимуществено в черния дроб и мастната тъкан, за да произведат топлинна енергия и енергия. Показано е, че синефринът, “симпатикомиметичният” алкалоид, съдържащ се в цитрусовия аурантиум, увеличава метаболизма на мазнините чрез стимулиране на бета-адренергичните рецептори и действа в пълно взаимодействие с кофеина, подобрявайки и удължавайки неговите ефекти.

Начин на употреба: приемайте по 3 капсули дневно с много вода, за предпочитане преди хранене. Предупреждението  трябва да се има предвид при хора с трудности при гълтане или при поглъщане с недостатъчен прием на течности. Вземете с много вода, за да се уверите, че глюкомананът достига стомаха

Внимание!Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Допълнителна информация

Разфасовка

90 капсули

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ai-LIPOROL- YAMAMOTO NUTRITION“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *