ТОП ЦЕНА!

AI-BURN LIQUID – YAMAMOTO NUTRITION

18.99 лв.

Наличност: Неналичен

Ai-Burn Liquid е всъщност най-новият продукт на бранда и е нова мощна и ефективна „термогенна“ добавка от следващо поколение, която се възползва от доказаната ефективност на Slendacor ® – иновативна смес от изцяло естествен произход, чиито ефекти върху телесния състав са клинично доказани. Slendacor ® се състои от три високо подбрани билки от 400 аюрведични билкови екстракта (Curcuma longa, Murraya koenigii и Moringa oleifera), след което са тествани in vitro и in vivo за оптимизиране на тяхното синергично съотношение, което е най-ефективно за инхибиране на натрупването на мазнини в мастните клетки, насърчавайки неговото разграждане (липолиза) и насърчаване на намаляването на теглото.

Изчерпан

Уведомете ме при наличност!

Код: 18764-AI-B Категории: , , Етикети: ,

Описание

Ai-Burn Liquid е хранителна добавка на течна основа на базата на растителни екстракти (Slendacor®, зелен чай, райски зърна), ацетил-1-тирозин, кофеин, с витамини B2, B6 и B12, ниацин и минерални соли калий и магнезий. Лесно приносим течен фет-бърнър (еднократна доза) за силни и изгарящи мазнините тренировки. 

Ai-Burn Liquid е всъщност най-новият продукт на бранда и е нова мощна и ефективна „термогенна“ добавка от следващо поколение, която се възползва от доказаната ефективност на Slendacor ® – иновативна смес от изцяло естествен произход, чиито ефекти върху телесния състав са клинично доказани.

Всяка картонена кутия Аi-Burn Liquid съдържа 2 шишенца от по 250 мл. Един такъв шот е достатъчен за еднократен прием, ако имате чувствителност към термогенните съставки, приемете 1/2 от шота в доза.

Slendacor ® се състои от три високо подбрани билки от 400 аюрведични билкови екстракта (Curcuma longa, Murraya koenigii и Moringa oleifera), след което са тествани in vitro и in vivo за оптимизиране на тяхното синергично съотношение, което е най-ефективно за инхибиране на натрупването на мазнини в мастните клетки, насърчавайки неговото разграждане (липолиза) и насърчаване на намаляването на теглото.

Патентованата смес Slendacor ® няма стимулиращ ефект върху нервната система, но има специфични механизми на действие, които инхибират образуването на адипоцити (липогенеза) и насърчават тяхното разрушаване (липолиза).

добавки за отслабване

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “AI-BURN LIQUID – YAMAMOTO NUTRITION”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…